Zadna akce nebude, cesti anonymove na to nemaji zkusene lidi.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
ANONYMOUS o5 chystají útok
Re: ANONYMOUS o5 chystají útok
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Karlos to dostatečně vystihl 7sekundami z videa, prostě to bude zase úplně k ničemu a naserou tak akorát normální lidi
-
- Pohlaví:
A já si dovolím nesouhlasit. Zase je to tady. zase a zase jsme češi. Nejraději sedět u piva, nic nedělat, a když někdo něco udělá, hned kritizovat a soudit. A plnou hubu keců. Ještě že aspoň ten český Honza nebyl takový. Jinak by se u draka po.a.al, řekl by si komu tím prospěju a vykašlal se na to. Každá akce proti má smysl. A má smysl i tehdy, když to postihne nás. Kdyby všichni byli jako vy, tak si svorně budeme nadávat jak je to všechno na h... a nezmění se vůbec nic. To tady klidně mohlo zůstat otrokářství.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd: Co bys chtěl měnit? Aby se lidé báli dávat peníze do bank, nandali si veškeré peníze do štrozoku a mezitím je někdo ukradl bez hackingu?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
Klidně. Rozhodně lepší, než když banka krachne a ty dostaneš třeba jen 20% z toho co máš uloženo. A za to že banka krachne si management neopomene vyplatit milionové odměny za to jak skvěle hospodařili. Jestli se tohle tobě líbí prosím Ale mě ne.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nakonec asi nic co? 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Plná pusa a skutek utek, ale tady v tomto případě jsem já osbně rád, že k ničemu nedošlo :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zato kypersti neAnonymous byli znacne uspesnejsi :(
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”