Moje weby
Re: Moje weby
Reklama?:shock:
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se v které to je kategorii, a pak něco říkej o reklamě
:)

Promiň moc se omlouvám
:(
Odesláno z mého GT-I9070

Odesláno z mého GT-I9070
Ten fotoweb není špatný, máš dobré oko, jen bych trochu zapracoval na TK fotek, připadají mi trochu tmavé..
http://www.michalfoto.net/
http://www.michalfoto.net/
Naposledy upravil(a) MKudlak dne 22 kvě 2013 15:28, celkem upraveno 1 x.
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Moje názory.
Domytom:
Možná bych nekombinoval modrou se žlutou nějak mě to nesedí, ale nemusí to sedět jen mě nebo taky může. Vadí mi tam ten Facebook like kazí tu boční tabulku s kontaktem a vyhledávačem. Máš placenou doménu proč tedy vpravo nějakou reklamu.
Domytom a matejtomik:
Velký + za mobilní zobrazení u obou webech.
Matejtomik
Je u mě bez problému
Toť vše.
Domytom:
Možná bych nekombinoval modrou se žlutou nějak mě to nesedí, ale nemusí to sedět jen mě nebo taky může. Vadí mi tam ten Facebook like kazí tu boční tabulku s kontaktem a vyhledávačem. Máš placenou doménu proč tedy vpravo nějakou reklamu.
Domytom a matejtomik:
Velký + za mobilní zobrazení u obou webech.
Matejtomik
Je u mě bez problému

Toť vše.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ta reklama je na společnost která zajišťuje projekty a můj otec (vlastník firmy domytom) je jejich partnerem, ta společnost funguje tak, že má přes 1000 projektů a ty jako kupující si vybereš projekt zaplatíš si za něho a otec ti podle projektu dům postaví. :) Mají to tak spolu v obchodních podmínkách, takže jak mi bylo řečeno tak jsem to tam dal a zbytek jde mimo mě :). Facebook like je trochu jinde, tak nevím co teď?
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bych tu společnost dostal na lepší místo než ho sprostě dát na banner, který pak vypadá jako reklama.
Pořád ten like od Facebooku tam nějak plave co ho dát do nějaká sekce třeba " Podpořit nás nebo Ostatní " k tomu bys pak mohl dát status za kolik to bude za den počítat.
Pořád ten like od Facebooku tam nějak plave co ho dát do nějaká sekce třeba " Podpořit nás nebo Ostatní " k tomu bys pak mohl dát status za kolik to bude za den počítat.
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”