Takže mám nějaké poznatky.
Ta televize co nešla naladit, tak to bylo u mě v pokoji, zkusil jsem to v obýváku a šlo to. Tak jsem televizi přenesl zpátky a tady se ty čt zase sekají . Kabel jsme už aj kupovali nový, ale tam nešli programy naladit vůbec . kabel vede z obýváku přes zeď ke mě do pokoje. Takže co s tím?
Nenaladím programy, můžu reklamovat televizi?
-
- Pohlaví:
Re: Nenaladím programy, můžu reklamovat televizi?
Leze to z tebe jako z chlupatý deky.
To znamená že v obýváku máte zapojeny 2 TV a v zásuvce máte rozbočovač?
To znamená že v obýváku máte zapojeny 2 TV a v zásuvce máte rozbočovač?
Njn já se v tom nevyznám
Ne, jednu tv mám u sebe v pokojíku a druhá je v obýváku. No a v zásuvce je asi ten rozbočovač
Ne, jednu tv mám u sebe v pokojíku a druhá je v obýváku. No a v zásuvce je asi ten rozbočovač
-
- Pohlaví:
Pak už s tím zřejmě nic neuděláš, jedině zkusit jiný kabel, rozbočovač a pořádně to do sebe napasovat aby se to dotýkalo - ale to dle mne nemá velký vliv.
- Přílohy
-
- sm_koax-radio-rozbocovac.jpg (13.9 KiB) Zobrazeno 537 x
Jo..to doma máme, už jsme to zkoušeli a myslím, že se ty programy nenaladili vůbec
-
- Pohlaví:
Tak tam musíte mít jiný typ, protože účastnická zásuvky má jen dva vývody - TV a radio.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož kabel vedoucí k tobě do pokoje samostatně do účastnické TV zásuvky (u toho v obyváku odpoj kabel z TV zásuvky a připoj tam ten tvůj) a zkus jak jde TV ve tvém pokoji. Pokud je kabel OK, tak by měla TV v pokoji běžet. Jinak máš chybně připojené konektory ke kabelu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Chyba je vtom že natu antenu máte připojene 2 tv a ta antena neutáhne 2 tv bylo by nejlepší kdyby sis koupil svou antenu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zachovat otevřené programy po zavření notebooku - Windows 11 Příloha(y)
od orfan » 14 bře 2024 11:10 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3408
-
od orfan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2024 23:26
-