Nový holicí strojek z datartu nebo jinde?
Moderátor: Mods_senior
-
walderan
- Level 1

Nový holicí strojek z datartu nebo jinde?
Prosím vás o radu ohledně nového holicího strojku.
Na Datartu ho prodávají viz odkaz:
https://www.datart.cz/holici-strojek-br ... 610s-cerny
Minule jsem v Datartu zakoupil holící strojek 9510s který odešel přesně skoro za 1 rok. Jenže s něčím se musím holit a servis na to má 30 dnu.
Nebo mám koupit nový holicí strojek někde jinde? Mám s Datartu spíše špatnou zkušenost.
Kupoval jsem tam ještě monitor který se reklamoval pak mi dali náhradní a ke konci uplynutí záruky odesel
Na Datartu ho prodávají viz odkaz:
https://www.datart.cz/holici-strojek-br ... 610s-cerny
Minule jsem v Datartu zakoupil holící strojek 9510s který odešel přesně skoro za 1 rok. Jenže s něčím se musím holit a servis na to má 30 dnu.
Nebo mám koupit nový holicí strojek někde jinde? Mám s Datartu spíše špatnou zkušenost.
Kupoval jsem tam ještě monitor který se reklamoval pak mi dali náhradní a ke konci uplynutí záruky odesel
-
falco_dee
- Level 3

Re: Nový holicí strojek z datartu nebo jinde?
Žádný prodejce ti nezaručí, že něco nebudeš reklamovat. To s tím přece nemá nic společného.
CPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC 16GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG) CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor: 34" Dell Alienware AW3423DWF (QD-OLED)
-
petr22
- Guru Level 15

Co myslis - ze Datart muze nejak ovlivnit kvalitu vyrobku? Nebo ze Datart schvalne objednava vadne kusy?
V pripade drazsich veci reklamaci vzdy vyrizuje autorizovany servis. To nejakou dobu trva.
Brauny pouzivam take - ale kupuju je na par korun na soucastky a naprosta vetsina z nich jde snadno spravit.
V pripade drazsich veci reklamaci vzdy vyrizuje autorizovany servis. To nejakou dobu trva.
Brauny pouzivam take - ale kupuju je na par korun na soucastky a naprosta vetsina z nich jde snadno spravit.
-
walderan
- Level 1

Podle mě má Datart bordel vtom co je zánovní nebo použité.
Ono je to o tom že jsem docela v šoku když jsem kupoval můj Braun série 7 který vydržel celých 7 let a teď série 9 po roce se odporoučela.
Člověk by čekal že ta 9 série od Brauna vydrží max aspoň ty 3 roky.
Ono je to o tom že jsem docela v šoku když jsem kupoval můj Braun série 7 který vydržel celých 7 let a teď série 9 po roce se odporoučela.
Člověk by čekal že ta 9 série od Brauna vydrží max aspoň ty 3 roky.
-
Petison
- Level 5

Mám Brauna 15 let (dokonce levný model serie 3) a měním jen planžetu
. Funguje bez problému. Kup si strojek na Alze . Nedávno jsem tam reklamoval přes Alza box vadný sonický zubní kartáček a za pět dní jsem dostal do boxu nový.
-
walderan
- Level 1

Dneska jsem šel do Datartu v Novém Jičíně se strojkem a ptal jsem se jak je to s reklamacemi a řekli mi že jsem výjimka.
-
mmmartin
- Moderátor
Snad se nedomníváš, že ti prodejce řekne, že typ, který reklamuješ, má spoustu reklamací.
Když se u řezníka zeptáš, jestli je to maso čerstvé, taky je standardní odpověď, že samozřejmě.
Když se u řezníka zeptáš, jestli je to maso čerstvé, taky je standardní odpověď, že samozřejmě.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
pcmaker
- Level 4.5

walderan: To jsi mně nepotěšil, zrovna jsem 9ku dostal darem k narozeninám.
-
HelFix
- Level 4.5

-
mmmartin
- Moderátor
Samozřejmě, jedna věc je na stránkách zveřejňovat procento reklamací a druhá věc je říct zákazníkovi per huba, že na to či ono nemají skoro žádné reklamace.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
vlazy
- Level 3.5

A proč ten holící strojek kupovat zrovna v Datartu když jinam se dá najít za o dost levnější cenu? Například zde je za 3823 Kč a vidím tam i kód na slevu 30%. Ono často stačí trochu hledat Googlením a dá se stejnou věc najít i o dost levněji.
-
vanuch
- Level 1.5

Od Karla dostaneš pěkně zabalenou cihlu, to se vyplatí. 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 32342 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016
-
- 18 Odpovědi