Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, zda někdo neví jistě, nejlépe s nějakým odkazem kde je to napsáno, jak tomu bude s PS4 připojení k internetovému obchodu nebo tak něco co tam má být, zda to bude zadarmo či placené. Četl jsem že například Free to play hra Planetside 2 která má být na PS4 bude zdarma i ke stažení a hraní, to se mi ale příčí s tím když mi někdo řekne že se bude za online hraní platit. Veškeré podrobnosti ohledně tohoto a celkově PS4 systému by my pomohly, děkuji! :)
PS4 Online zdarma/placeno?
Re: PS4 Online zdarma/placeno?
Jedno ti můžu říct zcela jistě, co má být zadarmo, tak zadarmo bude :).
Pripojeni k obchodu zadarmo
Hrani placene
Hrani placene
Aha.. A budu mít nějaké omezení, nevýhody, nebo odlišnost když si PS4 koupím v USA a dovezu zde? Je to tam o dva a půl tácu levnější :)
Omezeni nebude
Jen te nesmi chytit celnik, protoze tajemstvi te nizke ceny je 1 rok zaruka a absence DPH (kterou jsi povinenn zaplatit pri dovozu k nam). Coz znamena ze je to potreba vzit do letadla sebou, ne postou.
Jen te nesmi chytit celnik, protoze tajemstvi te nizke ceny je 1 rok zaruka a absence DPH (kterou jsi povinenn zaplatit pri dovozu k nam). Coz znamena ze je to potreba vzit do letadla sebou, ne postou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3364
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 11:57