Seznámení s routerem Asus RT-N18U Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Seznámení s routerem Asus RT-N18U
Aja: já ho měl zapůjčený k testování. Budeš muset chvíli počkat, než se dostane na trh.
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Seznámení s routerem Asus RT-N18U Vyřešeno
Zdravím, možno to bude hlúpa otázka, ale dá sa zmeniť (naklonovať) MAC adresa tohto routra? Napr. na MAC adresu D-Linku, ktorý mám teraz. Prešiel som si aj manuál k tomuto routru ale nenašiel som to tam.
ďakujem za odpoveď.
ďakujem za odpoveď.
-
- Pohlaví:
Manuál zde: http://www.asus.com/Networking/RTN18U/HelpDesk_Manual/ strana 64 (nastavení WAN). Je zde možnost doplnit vlastní MAC i možnost MAC naklonovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
ďakujem za rýchlu odpoveď, asi som to prehliadol :(
-
- nováček
- Pohlaví:
Ahoj,zakoupil jsem tenhle router a mam u nej domaci uloziste s diskem,na ktere se nemuzu pripojit kdekoli z internetu. Nastavil a pripojuji se stejne jak na videu https://www.youtube.com/watch?v=dsbbae19tB4
Vzdy to vyhodi chybu 868 nebo 800.
To same Aicloud,kdyz jsem na domaci wifi tak bez problemu,ale zapnu nekde venku data a nepripoji me to.
Mám statickou IP muze to byt tim?
DDNS mi nejde nastavit,nevim co tam napsat,pise mi to: Tento bezdrátový směrovač aktuálně používá soukromou adresu IP WAN (192.168.x.x, 10,x,x,x nebo 172.16.x.x). Tento směrovač může být v prostředí s více překlady adres (NAT) a služba DDNS nemůže v tomto prostředí fungovat.
Vzdy to vyhodi chybu 868 nebo 800.
To same Aicloud,kdyz jsem na domaci wifi tak bez problemu,ale zapnu nekde venku data a nepripoji me to.
Mám statickou IP muze to byt tim?
DDNS mi nejde nastavit,nevim co tam napsat,pise mi to: Tento bezdrátový směrovač aktuálně používá soukromou adresu IP WAN (192.168.x.x, 10,x,x,x nebo 172.16.x.x). Tento směrovač může být v prostředí s více překlady adres (NAT) a služba DDNS nemůže v tomto prostředí fungovat.
-
- nováček
- Pohlaví:
Zdravím,
chtěl bych do rodinného domu koupit router řešený v této recenzi, ale raději se chci ještě zeptat na funkčnost s mým stávajícím VDSL modem od T-mobile (Zyxel VMG1312-B).
Stávající VDSL modem chci nastavit jako BRIDGE a nový ASUS router připojit do jednoho z LAN portů. Nevím ale zda to takto bude fungovat správně, tak se raději ptám...je s tím nějaký problém?
Do dražších DSL routerů (např. Asus DSL-AC68U), kde bych mohl vyřadit stávající modem se mi moc investovat nechce.
Děkuji za rady
chtěl bych do rodinného domu koupit router řešený v této recenzi, ale raději se chci ještě zeptat na funkčnost s mým stávajícím VDSL modem od T-mobile (Zyxel VMG1312-B).
Stávající VDSL modem chci nastavit jako BRIDGE a nový ASUS router připojit do jednoho z LAN portů. Nevím ale zda to takto bude fungovat správně, tak se raději ptám...je s tím nějaký problém?
Do dražších DSL routerů (např. Asus DSL-AC68U), kde bych mohl vyřadit stávající modem se mi moc investovat nechce.
Děkuji za rady
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
můžeš koupit jiný router: viewtopic.php?f=117&t=152285
nebo zapojit router jako switch: viewtopic.php?f=109&t=125575
můžeš koupit jiný router: viewtopic.php?f=117&t=152285
nebo zapojit router jako switch: viewtopic.php?f=109&t=125575
-
- nováček
- Pohlaví:
Ahoj, chcem sa spytat. Mam tento router doma par dni. Po kably na stolovom PC mam krasne plnu rychlost od E-max 300Mbit. Ale ked som s mobilom (Xperia Z1) na wifi tak to je stale len 50Mbit. Mam nieco zle nastavene? V recenzii boli udavané vacsie rychlosti. Vopred vdaka za odpoved.
CoolerMaster RC-690-KKN1; SuperFlower 650W Gold; MSI Z97 Gaming 3;Intel i5-4690k + SCYTHE Mugen MAX; ASUS Strix GTX 970; Kingston 2x8GB HyperX; Samsung 840 EVO 240GB; WD Black 1TB; NEC EA244WMi
-
- Pohlaví:
lacino: Na otázku si založ vlastní Téma (viz. pravidla).
Můj podpis ti napoví.
Můj podpis ti napoví.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Plex se za routerem Asus seká, před routerem nikoli
od Fanda_ » 25 led 2024 20:47 » v Administrace sítě - 4
- 3374