Dobrý den,
obracím se k vám s prosbou ohledně nečekané modré smrti která mě dnes potkala. Během hraní mi počítač nahodil error a následně se celý systém hodil do restartu, po kterém se už ovšem nenahodil zpět a vždy mi to vyhodilo pěknou tabulku kde jako vyníka uvádí soubor ntoskrnl.exe . Něco málo už jsem hledal na internetu a našel jsem jakýsi návod : http://cs.wondershare.com/fix-computer/ntoskrnl_exe-missing.html.
Zajímá mě jestli by jsem měl v tomto případě postupovat dle tohoto návodu. Ovšem objevila se ještě komplikace s tím, že se počítač v různých časových intervalech sám vypíná.
Děkuji.
Mondrá smrt - ntoskrnl.exe
-
- Level 2
- Pohlaví:
Mondrá smrt - ntoskrnl.exe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Doteď jsem nepochopil co je to za trend dávat ty nakrájené citrony do pisoárů, proboha, vždyť se pak nedají vůbec jíst !
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: Mondrá smrt - ntoskrnl.exe
Návod máš zde: viewtopic.php?f=118&t=129195
V něm se dozvíš, co všechno by měl dotaz obsahovat. Postupovat pak budeš podle pokynů BSOD bijců.
V něm se dozvíš, co všechno by měl dotaz obsahovat. Postupovat pak budeš podle pokynů BSOD bijců.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3857
-
od mmmartin
27 říj 2024 10:25
-