Soft na převod avi do dvd
- MarekRaušer
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
s
Super je Nero 7,teda Nero Vision.Super upravy menu.Ještě mě nezklamalo.Trvá to sice trošku dýl,ale bomba.Teďka většinou pálím 2 filmy na 1 DVD.A kvalita je dobrá.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
- MarekRaušer
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
t
Tady sem hodil WinAvi convertor a ConvertXtoDvd.
JE TO I S REG.
http://www.filefactory.com/file/a63e3f/
JE TO I S REG.
http://www.filefactory.com/file/a63e3f/
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
Natvrdlá
stan píše:to flecck. Logo zmizí po vložení S/N. To znamená, že když tam vložíš seriové číslo. Napiš na SZ poradím jak na to.
Ahoj,prosím tě já bych taky potřebovala vysvětli, co to znamená.Jako v poho nainstaluju winavi a pak p mě chce už. jméno a heslo.To S/N mám vložit kam??

mijaja píše:No ale není to trochu opačný postup, než který chtěl MarekRaušer:
citace:
převod z avi do dvd
zatímco Auto Gordian Knot to dělá obráceně.
Jo jo máš pravdu ale toto chtěl marcucci.
marcucci píše:A co by jste mi doporucili nopak DVD->DiVX?Muze byt i drazsi,jde mi o kvalitu.Mam AVS Convertor (legalne kopueny),ale bohuzel mi nejde ho prihlasit uz par tydnu na jejich strankach.Asi mi vrati prachy,tak chci nejakou alternativu.A hlavne aby umel vse (nejlepe i 3gp a ostatni formaty).
A jinak vítej Mijajo.To volno bylo dlouhé.
(Moc tu nejsem tak jsem si nevšiml jestli tu jsi delší dobu.)
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”