Problém Windows
Problém Windows
Včera jsem nainstaloval znovu Windows a nahrál zpět taky ovladače a programy které používám ,dělal jsem vše protože jsem měl již zavirovaný PC qa měl jsem potíže s Nerem a všechny potíže se točili hlavně kolem vypalování.Jenomže včera kdy jsem myslel že už je v pořádku tak jsem šel vypínat PC a zjistil jsem že je zamrzlá myš a vůbec se po ploše nepohybuje,a dnes mi samo od sebe vyskočila černá stránka s nápisem CSS A KEY TO REBOOT a musím PC vypnout a zapnout,tohle mi už dělalo i před instalací windows.Nemám něco s některým z hardwarů a jak to zjistím?
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
Klikni pravým na Tento počítač a dej z kontextového menu Spravovat. Najdi správce zeřízení a podívej se jestli u něčeho není žlutý výkřičník
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Problém Windows
Ne tak tam se vše tváří v pořádku.Žádný žlutý vykřičník
Problém
Tu instalaci jsem dělal celou znovu včetně formátu.Nebyla to obnova systému.Ted mi zamrzla myš na obrazovce a když dám restart tak napíše Detecting primary master........Pres F4 to skip a když to stisknu F4 tak naskočí PRESS A KEY TO REBOOT,nemám něco špatně v Biosu?
HDD
Můžu poprosit o radu jak tu kontrolu povrchu Hdd provedu?Je na to nějaký soft?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Tento počítač-klikneš na ten disk pravým a dáš Vlastnosti-záložka Nástroje-Zkontrolovat-tady zaškrtni obě okýnka a dej Spustit.
Kontrola se provede při restartu.
Kontrola se provede při restartu.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4969
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
27 srp 2025 20:29
-
-
Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2512
-
od IMB
Zobrazit poslední příspěvek
26 říj 2025 14:30
-
-
- 1
- 540
-
od mmmartin