DVD + txt, sub atd. titulky

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

m-art
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

DVD + txt, sub atd. titulky

Příspěvekod m-art » 11 říj 2005 18:09

Lze u DVD filmu na PC zobrazovat titulky ze souboru? Pro případ že u filmu nejsou, nebo jsou špatný... nebo je musim kompilovat přímo pro DVD?
Jde mi o to že titulky u DVD jsou v grafické podobě a neznám způsob jak je zvětšit.
Možná by šel použít nějakej FFT "filtr" nebo jak se to dřív jmenovalo, co zobrazovalo titulky u všech filmů nezávisle na přehrávači...
Nebo existuje jiná cesta?
M-ART

Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod miras » 12 říj 2005 13:06

Umí to Media Player Classic. Ale je to fuška :wink:

mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 12 říj 2005 14:07

Přehrát by to snad mohl i MV2 Player. Používám ho už pár let a jsem s ním maximálně spokojený. Umožňuje vybrat samostatný video soubor a soubor s titulky a přehrát je současně. Akorát jsem ještě nezkoušel samostatné titulky u DVD.

Pokud bys chtěl permanentní řešení, tak jedině ripnout DVD na hard, správné titulky převést na DVD formát (myslím, že to je SUP) a přepsat jiné titulky v DVD struktuře, zkusit přehrát a vypálit na placku.
Je to určitě pracné, ale asi nejlepší řešení. :idea:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 12 říj 2005 17:59

Snad by ti pomohla tato stránka: http://www.tvfreak.cz/modules.php?name=News&file=article&id=1116 Je tam i popis, jak dostat titulky do DVD. Je to dosti pracné, ale v diskusi pod článkem jsou naznačeny i jiné postupy.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”