Lze u DVD filmu na PC zobrazovat titulky ze souboru? Pro případ že u filmu nejsou, nebo jsou špatný... nebo je musim kompilovat přímo pro DVD?
Jde mi o to že titulky u DVD jsou v grafické podobě a neznám způsob jak je zvětšit.
Možná by šel použít nějakej FFT "filtr" nebo jak se to dřív jmenovalo, co zobrazovalo titulky u všech filmů nezávisle na přehrávači...
Nebo existuje jiná cesta?
DVD + txt, sub atd. titulky
Umí to Media Player Classic. Ale je to fuška 

Přehrát by to snad mohl i MV2 Player. Používám ho už pár let a jsem s ním maximálně spokojený. Umožňuje vybrat samostatný video soubor a soubor s titulky a přehrát je současně. Akorát jsem ještě nezkoušel samostatné titulky u DVD.
Pokud bys chtěl permanentní řešení, tak jedině ripnout DVD na hard, správné titulky převést na DVD formát (myslím, že to je SUP) a přepsat jiné titulky v DVD struktuře, zkusit přehrát a vypálit na placku.
Je to určitě pracné, ale asi nejlepší řešení.
Pokud bys chtěl permanentní řešení, tak jedině ripnout DVD na hard, správné titulky převést na DVD formát (myslím, že to je SUP) a přepsat jiné titulky v DVD struktuře, zkusit přehrát a vypálit na placku.
Je to určitě pracné, ale asi nejlepší řešení.

Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Snad by ti pomohla tato stránka: http://www.tvfreak.cz/modules.php?name=News&file=article&id=1116 Je tam i popis, jak dostat titulky do DVD. Je to dosti pracné, ale v diskusi pod článkem jsou naznačeny i jiné postupy.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”