Zdravím!
Dokončil jsem editaci cca 15 minutového videa v Sony Vegas 13. Bohužel, po vyrendrování jede první půlka videa dobře, ale v druhé polovině se začne hrozivě sekat.
Vstupní video je ve formátu .MOV, ve fullHD rozlišení (1920*1080) s frekvencí 30 fps. Jako výstupní formát chci použít AVC, do .mp4. Rozlišení i frekvence v nastavení sedí. Video je v projektu prokládáno fotkami a doplněno hudbou.
Musím říct, že už jen to, že se podařilo vyrendrovat půlku videa správně byl úspěch. Když jsem totiž zkoušel měnit nastavení podle různých návodů, které jsem našel, docílil jsem pouze toho, že během rendrování náhled vždy v jiné části projektu zčerná a k exportu videa vůbec nedojde.
Jestli někdo ví, čím by to mohlo být způsobeno, budu vděčný za rady.
Sony vegas 13 - problém s výstupem
Re: Sony vegas 13 - problém s výstupem
Nestandardni video na vstupu - napr. z fotoaparatu Canon.
Vyresi to prevedeni z MOVu na MP4.
Obecne Vegas nedokaze vyexportovat korektne nic, u ceho nefunguje spravne i nahled.
Vyresi to prevedeni z MOVu na MP4.
Obecne Vegas nedokaze vyexportovat korektne nic, u ceho nefunguje spravne i nahled.
Náhled funguje, při vytváření videa. Problém nastává u rendrování.
Takže řešení je v překonvertování vstupu do .mp4? To pro mě není příliš radostná zpráva, znamená to, že musím celý film vytvářet znova, mám pravdu?
Ale i tak, díky za bleskovou reakci
Takže řešení je v překonvertování vstupu do .mp4? To pro mě není příliš radostná zpráva, znamená to, že musím celý film vytvářet znova, mám pravdu?
Ale i tak, díky za bleskovou reakci

Kdyz vymazes nebo presunes zdrojove soubory, tak se Vegas zepta cim je ma nahradit - takze je mozno zvolit misto nich MP4.
Prevod MOV->MP4 a obracene je mozny i bez rekomprese.
Prevod MOV->MP4 a obracene je mozny i bez rekomprese.
Opravdu? V tom případě paráda!
Ikdyž, zvládne se Vegas poprat i se zachováním formátování videí v projektu - myslím tím například efekty zrychlení, vystříhané pasáže, přechody atd... ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 21:50) ---
Překonvertování vstupu do MP4 pomohlo
Díky moc, za pomoc

Ikdyž, zvládne se Vegas poprat i se zachováním formátování videí v projektu - myslím tím například efekty zrychlení, vystříhané pasáže, přechody atd... ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 21:50) ---
Překonvertování vstupu do MP4 pomohlo

Díky moc, za pomoc

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2450
-