Zobrazení titulku vypáleného CD v DVD přehrávači
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě tvůj přehráváč nemá podporu titulků. 

MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ale v jakém formátu jsou titulky?A jaké on je schopný přečíst.
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Já myslím, že teď s těmi přeformátovanými (s koncovkou .srt) by to jít mělo (ale musím to zkontrolovat, nemám je totiž u sebe:-( ... tedy těch pár, co jde), teď spíš řeším problém, co jsem popsala výše, tj. že když se snažím ten videosoubor nakopírovat do složky k těm přeformátovaným titulků, tak mi to během chvíle zahlásí chyba v cyklické redundantní kontrole a konec. Přes nero to taky nejde, protože to se to na nové Cdčko nevejde.....
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Hledal jsem a našel.Mají tam stejný problém,jak jsem si myslel,titulky musí byt v -"srt".A stejně tak film,koukni.
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=32390
http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=32390
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vem CD s tím filmem od kámoše, zkopíruj si film do PC. Předělej jeho titulky na *.srt. Vem nové CD - prázdné a na něj vypal ten film + ty předělaný titulky *.srt .. Před vypálením u obou zkontroluj, že mají stejný název, až na koncovku. A zkus, jestli ti to přehraje :)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Noo, tak jak jsi říkal (jste říkali) stáhnout do PC (ku podivu mi to na podruhé šlo stáhnout, aniž by mi to ohlásilo chybu, totéž i ostatní), přidat přeformátovaný titulky a funguje to ... Sice jsem zjistila, že ten vůl, co mi je půjčil (a kterýmu to taky nešlo), si spletl titulky s českým dabingem,
takže mu je to stejně k ničemu, protože titulky číst odmítá, ale já jsem spokojená 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”