DVDFab Decrypter -crack nebo klíč? (vyřešeno)

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

DVDFab Decrypter -crack nebo klíč? (vyřešeno)

Příspěvekod alias75 » 21 lis 2005 21:19

Ahojda jsem total lama v crecu a tak jsem se chtěl zeptat jak na to?!Uvádí te tam i nějaké klíče.Jak ty se zadávají a kam.?Mám fab expres a gold 2.9.1.0 tak nemáte zrovna k radě i nějaký crack nebo klíč??Sjel jsem na něm cca 25 dvd a vše šlapalo oproti shrinku.Díkec

Reklama
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 21 lis 2005 21:30

Takže ty klíče jsou řetězce čísel a písmen, mnohdy dlouhé přes 5 řádků, které zadáváš do kolonky KEY, když to po tobě program žádá, další varianta je generování těchto kódů, v závislosti na jméně uživatele, nebo crackera. To máš většinou napsáno v tom souboru, který stáhneš. Dále mohou cracky existovat jako celé soubory exe, nebo dll nebo nějaké jiné, které se zkopírují do programu a nahradí originální soubor ve složce programu. Vyskytují se na mnoha stránkách, ale všechny jsou příšerně zavirované. Takže dávej pozor, ať tady příště nehledáš pomoc proti virům! :D :D

První si přečti tady ten prostřední sloupek!

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 21 lis 2005 21:45

mijaja píše:Takže ty klíče jsou řetězce čísel a písmen, mnohdy dlouhé přes 5 řádků, které zadáváš do kolonky KEY, když to po tobě program žádá, další varianta je generování těchto kódů, v závislosti na jméně uživatele, nebo crackera. To máš většinou napsáno v tom souboru, který stáhneš. Dále mohou cracky existovat jako celé soubory exe, nebo dll nebo nějaké jiné, které se zkopírují do programu a nahradí originální soubor ve složce programu. Vyskytují se na mnoha stránkách, ale všechny jsou příšerně zavirované. Takže dávej pozor, ať tady příště nehledáš pomoc proti virům! :D :D

Uav,takže s chutí do toho.Díky
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 21 lis 2005 23:33

mijaja píše:Takže ty klíče jsou řetězce čísel a písmen, mnohdy dlouhé přes 5 řádků, které zadáváš do kolonky KEY, když to po tobě program žádá, další varianta je generování těchto kódů, v závislosti na jméně uživatele, nebo crackera. To máš většinou napsáno v tom souboru, který stáhneš. Dále mohou cracky existovat jako celé soubory exe, nebo dll nebo nějaké jiné, které se zkopírují do programu a nahradí originální soubor ve složce programu. Vyskytují se na mnoha stránkách, ale všechny jsou příšerně zavirované. Takže dávej pozor, ať tady příště nehledáš pomoc proti virům! :D :D

Super pošuklí stránky na ty cracky.Fuj ještě že jsi mě dal ten link na první přečtení.Hodil se Skybot.A moc!Jsem asi jelito na tohle nevíš o nějakých stránkách kde je fab už i s ckreckem ????To co jsem stáhnul se instalovalo do compu jako nějaký program a utvořilo si to ikonky na ploše no hrůza.Díky

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 22 lis 2005 06:23

Cituji z z threadu ARccOS:
Aby nedocházelo k omylům. Pro mnoho lidí, jak tady čtu jako by existoval jen jeden DVD Fab - ať už Gold nebo Platinum či Expres. Vedle nich tady ještě existuje DVDFab Decrypter, jako samostatný program!!! Pravda, je také integrován v těch výše jmenovaných programech, ale dle mých zkušeností jsou to spíše jen pomocné a ne vždy včas aktualizované verze. Proto ti ten film nešel stáhnout celý, a ani nepůjde žádný další, pokud nebudeš používat aktualizovaný DVDFab Decrypter.
Pouze film stažený tímto lze pak bez problémů upravit v DVDShrinku - po Goldu, nebo Platinu mi občas stávkoval, a naopak film upravovaný ve FABech neměl nikdy tu kvalitu jako ve Shrinku. :o
Konec citace.

Zahoď všechny Goldy a Platina a Expresy, DVDFab Decrypter je volný, nemusíš shánět žádné cracky.

Vypadá to tak, že se ruší stránky s jeho downloadem, hodně odkazů je už prázdných, ale tady se ještě stáhnout dá.
Třeba to půjde ještě tady.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 22 lis 2005 10:32

mijaja píše:Cituji z z threadu ARccOS:
Aby nedocházelo k omylům. Pro mnoho lidí, jak tady čtu jako by existoval jen jeden DVD Fab - ať už Gold nebo Platinum či Expres. Vedle nich tady ještě existuje DVDFab Decrypter, jako samostatný program!!! Pravda, je také integrován v těch výše jmenovaných programech, ale dle mých zkušeností jsou to spíše jen pomocné a ne vždy včas aktualizované verze. Proto ti ten film nešel stáhnout celý, a ani nepůjde žádný další, pokud nebudeš používat aktualizovaný DVDFab Decrypter.
Pouze film stažený tímto lze pak bez problémů upravit v DVDShrinku - po Goldu, nebo Platinu mi občas stávkoval, a naopak film upravovaný ve FABech neměl nikdy tu kvalitu jako ve Shrinku. :o
Konec citace.

Zahoď všechny Goldy a Platina a Expresy, DVDFab Decrypter je volný, nemusíš shánět žádné cracky.

Vypadá to tak, že se ruší stránky s jeho downloadem, hodně odkazů je už prázdných, ale tady se ještě stáhnout dá.
Třeba to půjde ještě tady.

Tak jsem prubnul hned ten první odkaz a je to ok,šel tam.Jinak se mě podařilo asi zavést te crack do platina.Nevím jak to poznám měl jsem do konce zkušebního období cca 14 dní,ale na každý pád se mě to přestalo oběvovat.Ony možnosti k zakoupení plné verze nebo zatím pokračovat ve zkušební.Tak snad to bude dobré.Jinak ten decrypt. prubnu.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 22 lis 2005 10:33

Aha tak beru zpět.Chtěl jsem decrypt. nainstalovat a ouha.Corupted.

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 22 lis 2005 12:38

Zkus to stáhnout z toho druhého odkazu. Je to na té stránce kousek níž, Je tam verze 2.9.5.8. - zatím nejnovější a instalovat jde. Jenom zvol samostatný adresář a neinstaluj to defaultně do složky, kde máš Gold nebo Platinum.

alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 22 lis 2005 14:47

mijaja píše:Zkus to stáhnout z toho druhého odkazu. Je to na té stránce kousek níž, Je tam verze 2.9.5.8. - zatím nejnovější a instalovat jde. Jenom zvol samostatný adresář a neinstaluj to defaultně do složky, kde máš Gold nebo Platinum.

Super ještě jednou díky.Šlape.Jedu pro ty dvd co na shrinku nešli a ty teda už pudou.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • P: Steam klíč Frostpunk 2 Deluxe Edition Příloha(y)
    od sim20 » 05 pro 2024 20:07 » v P: Software
    0
    2490
    od sim20 Zobrazit poslední příspěvek
    05 pro 2024 20:07
  • Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
    od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8...
    22
    6507
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 10:47
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
    od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony
    15
    3556
    od MoA285 Zobrazit poslední příspěvek
    28 kvě 2025 00:59

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”