Dobrý den
chtěl bych se zeptat jestli dvd mechanika AXV CD/DVD-ROM SCSI CDROM DEVICE má vypalovačku.
Předem děkuji za odpověd
dvd mechanika AXV CD/DVD-ROM SCSI CDROM DEVICE
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Vítej na fóru. Nevím to vypadá na nějakou virtuální mechaniku (Alcohol?)
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, vítám tě tu na PC-Help.
To, co jsi napsal, nevypovídá nic o mechanice.Podle formátu je to informace ze Správce zařízení a ta nemusí být zcela přesná.
Pokud máš přístup k PC, které tu mechaniku má, tak zkus poklepat v Tomto počítači na tu mechaniku a když se ti zobrazí výzva k vložení disku, tak to vypalovačka není.Pokud se ti otevře prázdné okno, tak to vypalovačka je.
Tohle je ten nejjednodušší způsob, jak to zjistit.Nejlepší by ovšem bylo, kdybychom měli přesný typ mechaniky.
To, co jsi napsal, nevypovídá nic o mechanice.Podle formátu je to informace ze Správce zařízení a ta nemusí být zcela přesná.
Pokud máš přístup k PC, které tu mechaniku má, tak zkus poklepat v Tomto počítači na tu mechaniku a když se ti zobrazí výzva k vložení disku, tak to vypalovačka není.Pokud se ti otevře prázdné okno, tak to vypalovačka je.
Tohle je ten nejjednodušší způsob, jak to zjistit.Nejlepší by ovšem bylo, kdybychom měli přesný typ mechaniky.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2369
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 20:02