Stáhl jsem aktuální Deployment Tool, vytvořil xml viz níže, a chci nainstalovat Microsoft Office 2021 Professional Plus z tohto souboru: ProPlus2021Retail.img
A po spuštění to dává chybu viz obrázek.
Na netu jsem našel, že update channel...
Poslední příspěvek
Spustím aktivaci Office po internetu - viz první obrázek, a přibližně po jedné sekundě to ukáže chybu - viz druhý obrázek. A internet funguje na PC. To by tedy neměl být můj server.
Ahoj potřebuju poradit mám notebook s procesorem: i5 10500H, grafika: nvidia rtx 3050 4gb laptop, ram: 16GB 2933MHz, disk m2: disk c samsung MZVLB512HBJQ-000L2 447 gb a disk D SAMSUNG SSD 970 EVOPlus 932 gb, windows 11. A chtěl bych poradit že když...
Poslední příspěvek
Pustit HWinfo nebo HWmonitor a udělat jeho screen při herní zátěži, at je vidět, co se děje.
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji