Propojení tv a dk

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

stosaur
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Propojení tv a dk

Příspěvekod stosaur » 31 bře 2019 15:56

Ahoj. Potřeboval bych radu. Chci si propojit domácí kino s tv aby mi hrál zvuk z tv na reprakach dk. Už jsem to tak měl zapojené přes hdmi a scart a normálně to fungovalo. Ale problém je ten, že jsem zapoměl jak sem to měl propojený a nemůžu na to přijít. Můžete mi prosím někdo poradit. Díky moc



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37781
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod petr22 » 31 bře 2019 16:19

Prozradis nam jaka TV a jake domaci kino, nebo mame prijit k tobe to zapojit ?

stosaur
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod stosaur » 31 bře 2019 16:19

Tv plazma lg a dk také lg

jokabuki
Level 2
Level 2
Příspěvky: 161
Registrován: srpen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod jokabuki » 31 bře 2019 16:41

To jsou jistě hodnotné údaje, bohužel úplně nanic. Dost dobře nechápu, jak jsi mohl zapomenout způsob propojení. Předpokládám, že DK má pouze 1 Scart a 1 HDMI (jestli to ovšem není AV receiver). Takže musíš zkoušet při obou přístrojích spuštěných postupně konektory HDMI na TV, jeden z nich bude mít zřejmě zpětný zvuk ARC. Přes Scart ti zvuk z TV ven půjde jen pokud máš televizní vysílání přímo z tuneru TV, pokud máš setopbox, tak ne. Nejlepší, kdyby ses mohl obtěžovat a podívat se do návodu, jestli máš papírový nebo podle typu přístrojů si ho najít na netu.
Nebo chceš, aby ti to hledal někdo jiný?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 27353
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod Martab » 31 bře 2019 17:02

Hlavně by to chtělo přesné modely obojího, aby se vůbec dalo něco hledat...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37781
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod petr22 » 31 bře 2019 17:04

Ptal jsem se jaka TV a jake domaci kino, ne pouze na vyrobce.

Snad ti musi byt jasne, ze kdyz reknes jen vyrobce, tak to ma stejnou hodnotu
jako kdyz to nazves jen TV a domaci kino.

Nebo myslis, ze z toho jaky je vyrobce pozname jake to ma vstupy a vystupy ?

Uživatelský avatar
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 11598
Registrován: září 06
Bydliště: Zlínský kraj
Pohlaví: Muž

Re: Propojení tv a dk

Příspěvekod Marfy » 31 bře 2019 20:04

Mám taky TV a domácí kino od LG a zvuk mám propojený optickým kabelem. U domácího kina pak stačí zvolit optický vstup.
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Gigabyte GTX 1060 WindForce 6GB,SSD Kingston,DDR IV 16GB,Seasonic G-450W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Transcend,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • propojení
    od Duffy23 » 28 kvě 2019 15:11 » v Vše ostatní (sw)
    4
    463
    od ITCrowd
    28 kvě 2019 19:53
  • Propojení 2 routerů.
    od Sirkosta » 30 dub 2019 11:48 » v Administrace sítě
    46
    2078
    od ITCrowd
    30 čer 2019 10:23
  • Propojení PC-monitor ?
    od ski1961 » 31 led 2019 14:40 » v Problémy s hardwarem
    5
    326
    od zeus
    31 led 2019 16:09
  • Propojení PC s mobilem
    od Franco » 26 bře 2019 20:53 » v Sítě - hardware
    11
    844
    od Franco
    29 bře 2019 13:07
  • Propojení scanneru a počítače
    od felisek » 27 srp 2018 09:15 » v Problémy s hardwarem
    10
    518
    od ITCrowd
    28 srp 2018 18:47

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti