Zdravím, chtěl bych si pořídit MP4. Vybral jsem si 2, ale nevím kterou.Chtěl bych se proto zeptat na vaše názory. Děkuji moc
MP4 č.1
http://avmania.zive.cz/Testy/Velky-test ... fault.aspx
MP4 č.2
http://avmania.zive.cz/Testy/Velky-test ... fault.aspx
CREATIVE vs. COWON
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CREATIVE vs. COWON
Chybu neuděláš ani s jedním, ale poslední dobou jsem si oblíbil Creative 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Taky se mi líbí ten Creative. Už tím, že se chválí hlavně ten zvuk. Samozřejmě, že mi jde trochu také o video. Jinak bych si asi nekupoval MP4........ Ale zase na druhou stranu COWON má více možností atd a podle recenzí je i kvalitněji zpracovaný a jiné možnosti.Ale spíše mi sedl ten Creative......... tak opravdu nevím. Ale děkuji moc za Váš názor 

Mně se ten COWON vůbec nelíbí. Creative by pro mne byla lepší volba. 

Dobrá tedy, zatím mě čím dál tím více utvrzujete v mém přesvědčení. Asi půjdu do té Creative. Už díky tomu, že dělá jedny z nej GK
A jinak na Apocalypticu mám stejný názor 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Koupil jsem Creative ZEN Mozaic ve 4GB verzi za cca 1400 Kč a vůbec toho nelituju. Je naprosto super. Jak po funkční stránce, tak i zvuk je kvalitní a výdrž 29 hodin je neskutečná.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Takže říkáte jednoznačně CREATIVE?
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”