vypalování DVD avi formátu bez převodu na DVD Vyřešeno
vypalování DVD avi formátu bez převodu na DVD
Ahojky potřebovala bych poradit nastahovali jsme filmy v avi a hledáme nejaky program na vypálení a nejlébe bez toho aniž by se to muselo překodovávat do formátu DVD je neco takového????Díky moc za radu 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vypalování DVD avi formátu bez převodu na DVD
Vypal to jako Data v libovolném vypalovacím programu.Třeba v Neru. Pokud to chceš přehrávat i v DVD přehrávači který neumí avi soubory,tak tě však převod do MPEG 2 stejně nemine.
Příště použij místo slova nastahovali,třeba výraz sehnali jsme si.Jinak bych to zamknul.

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
a je nejaky program co to umí vypálit co sem všude koukala tak hodne doporučujou convertXtoDVD a nebo DVDflick ale já se v tutom absolutně nevyznám
xxxLili:
Když budeš soubory pálit jako datové a nikoli filmové DVD, musí to tak vypálit každý vypalovací program.
Marfy:
Když budeš soubory pálit jako datové a nikoli filmové DVD, musí to tak vypálit každý vypalovací program.
Marfy:
Proč? Stahování filmů pro vlastní potřebu je přece v ČR legální.Marfy píše:Příště použij místo slova nastahovali,třeba výraz sehnali jsme si.Jinak bych to zamknul.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
příště použiji raději jiny výraz někomu to muže hold vadit.Ale mi to potřebujem vypálit jako film normálně na DVD do přehrávače asi si si budete myslet zě sem uplně tupá
ale co se dá dělat já na PC moc nedělám 

Re: vypalování DVD avi formátu bez převodu na DVD Vyřešeno
tak díky moc nejak to skusím udělat tak mi držte palečky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
.pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky - 3