Ahojte všichni :) Potřebovala bych vědět,jestli někdo z Vás neví jak se dělá efekt,kdy se přetočí videoklip jakoby pozpátku (Viz. film holky z porcelánu jak tam rozbijou ty talíře)..-V programu pinnacle.. :) Předem děkuji,a snad jste můj krátký výklop pochopili :)) Přeji krásný večer..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 24 črc 2011 02:13, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Oprava nadpisu „Pinnacle studio 11“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Pinnacle studio 11“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Nevím,jak by jsi to chtěla udělat.Maximálně co mě napadá tak pokud si pamatuji tak studio má funkci přehrávání zpět(nepamatuji si jaká je to rychlost)tak video zachytit a po zpracování vložit do klipu.
stáhnul jsem si visual studio a při vytvoření projektu v c++ mi vyskočí těchto 500 errorů a nikde nemohu najít co by to mohlo způsobovat, zkusil jsem reinastal, ale nepomohlo to. Nevíte někdo co to může způsobovat?
Poslední příspěvek
Zakázané to sice není, ale je to pěkná prasárna. Navíc zbytečná, když tytéž funkce jsou v knihovnách C++.