caute
mam takuto otazku:
Mam film v avi rozdeleny na 2cd a pre kazde cd su titulky. Zacal som ho prevadzat do dvd, ale chcem sa spytat - ako sa daju spojit tie 2 cd dokopy bud este ked su v avi alebo uz ked su v dvd? Lebo nero pri napalovani dvd ponukne len jeden adresar pre video-ts a ja by som potreboval 2 (ak by som cd nespajal) -kazdy pre jednotlive cd.
Tiez sa chcem spytat ako sa daju spojit titulky?
vdaka za odpovede
/změna nadpisu
/mikel
Spojení AVI pro převod na DVD?
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co se týče spojování souborů .avi, lze použít VirtualDUB nebo něco jako AVI Joiner (zagoogli). Jinak všechny odpovědi na svoje otázky týkající se práce s videem a podrobné návody najdeš na . 
Kód: Vybrat vše
www.tvfreak.cz

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
avi joiner -ok,rychlovka-spojí 2cd film .avi.titulky spojí třeba Subtitle workshop,ale je jich víc zkoušel jsem ale musel bych hledat tak zatim toto ,fungovalo mi to
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jukni mi do podpisu převody a titulkování.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
jojo díky na převod ted používám converterxtodvd až na ten vodoznak jde-tedy z .avi do dvd...předtím jsem měl na mysli pouze spojit 2cd film.avi do jednoho .avi ...což zmáknul ten avi joiner-3minuty,ještě jednou díky za ochotu rozhodně inspirativní stačí kouknout a vyzkoušet jinej program.....jinak když už tě tu mam nejde mi smazávat dvd+rw jen přepisovat což je asi v pořádku..jako na zkoušky super zkoníš přepíšeš tak ještě jednou díkes
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty pluskový RW jdou alespoň mě mazat v neru normálně jen stále používám nero6. Jakým progamem pálíš motažmo mažeš.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
většinou nerem,hlavně nerem7 většinou datový zbytek se jeví dost zdlouhavej-no vidíš smazat v neru
já to pořád zkoušel přes windows,vložil-prozkoumal,nabídne tě to smazat dvd+rw-a nic to nero vyzkoušim super....ještě k tim převodům ted jsem zkoušel winavivideoconverter-ale jen zatim1film dotáh to na 99%a nic-no zkusim jinej film a uvidíme,voni mi některý ty stáhlý .avi filmy občas vyhodí jakoby firewall-kerio pf-hláška no connect firewall-pak se ten film sekne běží zvuk ale obraz je seklej ?možná trochu chybnej soubor,kdoví?jinak používám bsplayer takže opět dík ...někde sem čet že se dá převést ,nevim to nezkoušel z .avi to dvd i v neru plus titulky-snad nero vision ?

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když takhle zkoušíš programy mělo by mezi nimy být řádná odinstalace jednoho pak čištění registrů restart PC a pak teprve istalace dalšího. Důvod je jednoduchý spousta těhle prográmků si s sebou tahá i vlastní kodeky když je kodeků moc PC je z toho anda.
Tak jukni sem http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=72700#72700 v téhle sestavě mi nejdou akorát nějaké streamy a filmy *.MP4 což mě vůbec nevadí protože je stejně hned převedu do DVD (mpeg2) takže když to chce někdo půjčit stačí to přehrát i starší stolní přehrávač a nemusím se obávat zklamání že mi to hodí nahlavu. Navíc pokud je na disku po převodu místo a máš tuto volbu zašktrnutou ConverterXtoDvd ti tam nakopíruje i originální soubor. vznikne tak možnost udělat opravu převodu i po vymazání souboru z PC.
Ještě bych ti doporučil instalaci programu avicodec pomůže ti zjistit zdali je formát filmu podporován najdeš třeba na http://www.slunecnice.cz
Tak jukni sem http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=72700#72700 v téhle sestavě mi nejdou akorát nějaké streamy a filmy *.MP4 což mě vůbec nevadí protože je stejně hned převedu do DVD (mpeg2) takže když to chce někdo půjčit stačí to přehrát i starší stolní přehrávač a nemusím se obávat zklamání že mi to hodí nahlavu. Navíc pokud je na disku po převodu místo a máš tuto volbu zašktrnutou ConverterXtoDvd ti tam nakopíruje i originální soubor. vznikne tak možnost udělat opravu převodu i po vymazání souboru z PC.
Ještě bych ti doporučil instalaci programu avicodec pomůže ti zjistit zdali je formát filmu podporován najdeš třeba na http://www.slunecnice.cz
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak do třetice,supr,,anda=zmatený?může být ,občas natahovam spoustu prog.,a velice cenná rada dík ....trochu jiný soudek něco na odlehčení,znáš od z.izera nemocnice na kraji vesnice -povedená taškařice-jedna postava je tam obzvlášť povedená je to plastický lékař dr.štádler alias švec(supr západočešskej (plzeňskej přízvuk)"copajetůto"apod.)někde určitě ke stažení.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když už sem v tom doporučování jednou za čas je dobré pokud tahle s PC hýbeš provést komplet SW úržbu Odkaz v podpisu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4381
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 10:39