U audio CD zalezi na kvalize zapisu, a ta uz neni nejvyssi pri nizke rychlosti zapisu, ale pri te, pro kterou je dane medium urceno. U normalniho media je to 16x. Kdyz to vypalim 4x, tak to vetsina autoradii co mam v okoli vyhodi ven rovnou jakozto necitelne. Kdysi se nvyrabely speciani CD na zapis Audio CD, ktere byly nekvalitnejsi pri 2x nebo 4x. Za poslednich par let me nenapada zadne zarizeni, ktere by neprecetlo medium palene vyssi rychlosti.
52x je maximalni mozna rychlost.
Vypalování audio cd-nevejde se na cd Vyřešeno
Re: Vypalování audio cd-nevejde se na cd
Nejlepší by bylo tu mp3 před pálením do Audio CD rozkrojit a napálit na 2. cd ...
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Verze programu to opravdu nedělá.To,že píše,že se nevejde tak má pravdu.Pokud je to standartní cd,které bylo předělané na mp3 tak zpětná velikost by měla souhlasit.Pokud je to nějaký tvůj mix tak se budeš muset podřídit velikosti a času.
To nejspis jinak nepujde, protoze vic nez 80 minut se tam zadnym zazrakem nepodari vecpat.
Ale vsadil bych se ze existuje i 90 minutove CD - myslim ze ho mel i Multidisk (znama to fabrika na necitelna media ihned po vypaleni).
Ale vsadil bych se ze existuje i 90 minutove CD - myslim ze ho mel i Multidisk (znama to fabrika na necitelna media ihned po vypaleni).
To by tak odpovídalo, protože jedno 90 min CD (jestli to nebylo dokonce 99 min) jsem pálil a později nepřečetl, evidentně ani Plextor nedovede zázraky ... a Multidisk to zřejmě byl.
Já bych dal přednost tomu rozkrojení a 2 cd.
Jo jo, rozdělit na dvě cd by to šlo bez problémů, ale to se mi právě nechtělo, tak jsem se snažila hledat jinou možnost :)
richchie: Nemám to v mp3 formátech, je to ve wav a původ toho neznám, našla jsem to v pc, asi jsem to někde stáhla.. ale je to ucelený soubor v několika stopách.
petr22: 90min cd? A když by se mi ho podařilo sehnat, bude mi to pak hrát?
(ptám se kvůli tomu dodatku v závorce....)
richchie: Nemám to v mp3 formátech, je to ve wav a původ toho neznám, našla jsem to v pc, asi jsem to někde stáhla.. ale je to ucelený soubor v několika stopách.
petr22: 90min cd? A když by se mi ho podařilo sehnat, bude mi to pak hrát?

-
- Pohlaví:
Já sem ti dal výše odkaz, kde se dá koupit!
Děkuji vám všem za reakce :)
Ale zeptám se ještě, jak je to tedy s tou ryhlostí vypalování? Jaká je pro daný disk nejlepší zjistim kde? Nebo je to u všech stejný? Nebo záleží i na přehrávači? Vždycky jsem myslela, že čim pomaleji, tím kvalitněji a tím víc přehrávačů to zdolá..
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:36) ---
Blue Spirit: Jo jo, pak jsem si všimla, děkuji :)
Ale zeptám se ještě, jak je to tedy s tou ryhlostí vypalování? Jaká je pro daný disk nejlepší zjistim kde? Nebo je to u všech stejný? Nebo záleží i na přehrávači? Vždycky jsem myslela, že čim pomaleji, tím kvalitněji a tím víc přehrávačů to zdolá..
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Kvě 2014 13:36) ---
Blue Spirit: Jo jo, pak jsem si všimla, děkuji :)
Zalezi na prehravaci - nejake prastare kousky z roku 1995 vezmo jenom media palena 4x nebo 2x, jenze na starych mechanikach, kdy to byl nejkvalitnejsi zapis. U novejsich zarizeni ktere prectou i datova CD treba s MP3 je to jedno, palim si CD do autoradia 16x a zadny problem neni.
90min CD by se muselo vyzkouset, protoze je to mimo standard pro Audio CD, ale novejsi zarizeni by nemela mit problem.
Staci si vypalit CD 4x a 16x a pak si na tech vypalenych CD udelat test citelnosti, to palene 4x bude vyrazne horsi co se tyce kvality zapisu.
90min CD by se muselo vyzkouset, protoze je to mimo standard pro Audio CD, ale novejsi zarizeni by nemela mit problem.
Staci si vypalit CD 4x a 16x a pak si na tech vypalenych CD udelat test citelnosti, to palene 4x bude vyrazne horsi co se tyce kvality zapisu.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 10 kvě 2014 13:38, celkem upraveno 2 x.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když to bylo stažené tak není problém to rozdělit.Např.-http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mp3_a_audio/mp3_a_audio_nastroje/medieval-cue-splitter/,ale je otázka jak to vypadá teď a jestli by nebylo vhodné to rozdělit např. v audacity nebo wawe editor od nera(oba free) a pak pokračovat dál.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”