Ještě abych třeba připomněla, nemám problém jen zkopírovat cedečko, ale že taky kromě první písničky na jakémkoliv cd mi ostatní skladby žádný player ani nepřehraje.
Tu diagnostiku dxdiag jsem vyzkoušela, všechno pracuje správně.
Neměla bych odinstalovat WMP a nainstalovat nový? Nebo se to netýká přehrávačů, ale něčeho jiného??
kopírování z cd do počítače
-
- Pohlaví:
Re: kopírování z cd do počítače
A přehrávání (nikoliv kopírování) v PC funguje ?
mmmartine
mmmartine
, sice jsem se s touto funkcí nesetkal, ale setkal jsem se nejspíš s jejím důsledkem. Před pár lety si kámoš (starej tramp) tady v jednom takovým malým garážovým studiu nahrál svoje první a jediný CD. Šlapalo slvěle ve všem. Pak přijela jedna přítelkyně a také to CD chtěla, ale nebyla možnost to narychlo zkopírovat (asi nebylo po ruce CD) a tak jsem to jen přetáhl do PC a dal ji ten originál. Teď to mám v PC, ale v ničem to nepřehraju - WMP hlásí že pro tento obsah není licence a jiné programy ani to ne. Je teda fakt, že jsem to nezkoušel třeba znova vypálit, ale teď už mám inspiraci a vyzkouším to zprovoznit.lze u některých vypalovacích programů aktivovat volbu Chráněné CD nebo něco na ten způsob

-
- Pohlaví:
Kdyby to dělal WMP, tak to přehraje AIMP. Vyzkoušela jsi nějaké 100% dobré a originál CD jen přehrát? Je záhadou, že to přehraje jen tu první skladbu. Uvidíme, třeba někoho něco napadne, ale já jsem úplně dutej.Neměla bych odinstalovat WMP a nainstalovat nový? Nebo se to netýká přehrávačů, ale něčeho jiného??

Přehrává se stále dokola jen první písnička. Mám 100 proc. originál cd ICE COOL HITS 2008 (nepoškrábané, ve věži normálně hraje). V Medial Playeru se zobrazí všech 20 skladeb, ale spouští se stále jen ta první. Když chci pustit jinou, player ji zaškrtne červeným křížkem.
AIMP jako seznam stop zobrazí tedy jen tu první skladbu. Při přepnutí na další skladbu začne znova hrát první...
Je to divné.
AIMP jako seznam stop zobrazí tedy jen tu první skladbu. Při přepnutí na další skladbu začne znova hrát první...
Je to divné.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus program Audiograber, osvědčený, jednoduchý:
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... iograbber/
Můžeš si zvolit jestli MP3 nebo WMA(bez komprese).
Pravděpodobně je problém s ochranou CD, ale proč by si člověk nemohl udělat vlastní zálohu zakoupeného CD?!
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... iograbber/
Můžeš si zvolit jestli MP3 nebo WMA(bez komprese).
Pravděpodobně je problém s ochranou CD, ale proč by si člověk nemohl udělat vlastní zálohu zakoupeného CD?!
Naposledy upravil(a) d1amond dne 05 bře 2009 13:25, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Podumáme, připadně počkáme na někoho kdo má podobnou zkušenost. Já jsem zkoušel to svoje CD a tam se ochrana projeví hláškou viz.screen. Jinak AIMP se tváří jako když přehrává, ale je ticho.
Hned to zkusím. Díky
-
- Pohlaví:
Je divný, že to dělá i ten AIMP. Nemáš ve WMP nastaveno Opakování?
Aha, tak Audiograbber nezabral, nepřehraje mi nic, v bedničkách pouze rachotí a pak napíše ASPI ERROR.
AIMP mi nic nenapsal, vidím, že na obrázku ukazuje seznam skladeb, u mě ukázal pouze tu první skladbu.
Hledala jsem po fóru a vidím, že i další lidé mají asi podobný problém. Snad se brzy najde nějaké vysvětlení. Asi má Vista ještě pár much, které je potřeba vychytat.
Vyzkoušela jsem 3 Nera a u všech to bylo stejné.
AIMP mi nic nenapsal, vidím, že na obrázku ukazuje seznam skladeb, u mě ukázal pouze tu první skladbu.
Hledala jsem po fóru a vidím, že i další lidé mají asi podobný problém. Snad se brzy najde nějaké vysvětlení. Asi má Vista ještě pár much, které je potřeba vychytat.
Vyzkoušela jsem 3 Nera a u všech to bylo stejné.
Opakování tam nastavené nemám.
Teď jsem vyměnila další cd a spustila se první skladba, za asi 40 sekund konec - naskočila tabulka:
Program Windows Media Player nemůže přečíst disk CD. Disk je pravděpodobně znečištěný či poškozený. Zapněte opravu chyb a akci opakujte.
Oprava chyb je zapnuta, žádná změna není.
Teď jsem vyměnila další cd a spustila se první skladba, za asi 40 sekund konec - naskočila tabulka:
Program Windows Media Player nemůže přečíst disk CD. Disk je pravděpodobně znečištěný či poškozený. Zapněte opravu chyb a akci opakujte.
Oprava chyb je zapnuta, žádná změna není.
V jakém formátu je hudba na CD? Mp3, CD-Audio (ccd), wma, ...
-
- Pohlaví:
Já vůbec netuším jak to je ve Vistách. tady ta hláška
. Otevří Nero, Nero Toolkit , Nero Info Tool a vpravo nahoře klikni na ASPI (je-li to tam vůbec). Co to napíše.ASPI ERROR
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3028
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03