Soft na převod avi do dvd

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 18 črc 2006 23:21

souhlasím s El Diablem
jen pro úplnost návod a recenze, jen se divím, že ještě někdo v dnešní době převádí dvd do divx :shock: , já toho nechal už před léty, teď se kvapem blíží doba, kdy budeme převádět HDDVD na DVD :lol:

Reklama
truddy
Level 1
Level 1
Stav:

prosím o radu

Příspěvekod truddy » 01 lis 2006 15:02

jak to tady pročítám tak jsem z toho tak trochu jelínek.Stáhl jsem si ConvertX to DVD a WinAVIVideo Conventer.Ten první mi rovnou hlásí že je zkušební a jdou udělat 2 minuty.No ten druhý,že asi "jo" ,ale nejdou mi tam dát titulky.Jsem dost "amatér" tak prosím o radu.Díky

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 01 lis 2006 15:15

El Diablo píše:Auto Gordian Knot...

Naprosto souhlasim...jednoduche,zadarmo,co vic chtit ze :D
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 01 lis 2006 17:29

No ale není to trochu opačný postup, než který chtěl MarekRaušer:

převod z avi do dvd

zatímco Auto Gordian Knot to dělá obráceně.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 01 lis 2006 18:00

doporučuji oba Auto Gordian Knot pro komprimaci (2hod filmu se do Xvid s 29 obrázky za sekundu se převede cca za 5 hodin přidvou průchodech) DivxToDVD pro dekomprimaci s vložením titulků (2 hod filmu podle nastavení priority v systému 1:30 do dokončení operace) mám a jsem spokojen
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 02 lis 2006 18:19

Pokud si stím budeš chtít trošku víc pohrát tak neber AutoGordian ale jen Gordian Knot.Máš tam spusty možností nastavení.

Kód: Vybrat vše

http://sourceforge.net/projects/gordianknot

flecck
nováček
Stav:

Příspěvekod flecck » 20 led 2007 19:33

mmmartin píše:Doba převodu ve WINAVI je asi polovina až dvě třetiny hrací doby a zatím - při několika stovkách převodů - se ani jednou neobjevil problém se synchronem. Navíc umí batch convert a má volbu Po dokončení vypnout PC. Ke stažení je plně funkční trial verze, která dává do převedenýho videa svoje logo. Logo zmizí po vložení S/N.

Pěkné, snad jediný WINAVI umožnuje convertovat celý film v teto volné verzi, až teda na to logo. Prosím jak ho odstranit, co znamená vložení S/N
Děkuji

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 20 led 2007 21:26

Hele nevíte někdo soft na převod DiVx na CDvideo?Na převod na DVD používám ConvertXtoDVD ale kvalita je někdy hrozná./Nemyslím tím ,že je špatný program,ale kvalita výsl.filmu hlavně ty starší/Na mém domácím kině/před dvěma lety za 15táců :evil: /nejde divx ale jde CD video tak když bude kvalita po převodu na DVD mizerná tak bych to z DiVX převedl na CDvideo.Je něco?Pro "blby"?Ovšem nevím co to udělá i při tomto převodu... :-( Koupil bych možná raděj Divx přehrávač než se drbat s převodama,ale mám už TV tak zadrátovaný přístrojama,že už bych to snad ani nepřipojil a když tak složitě.

stan.
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod stan. » 20 led 2007 21:36

to flecck. Logo zmizí po vložení S/N. To znamená, že když tam vložíš seriové číslo. Napiš na SZ poradím jak na to.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 20 led 2007 21:54

Používám VSO convertXtoDVD.Absolutně bez chyb a v češtině.převedeny desítky filmů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 20 led 2007 23:23

Marfy:Hele tak když už.Používám to samý,ale např.teď jsem převáděl PulpFiction a je to špatný.Objevují se mě tam v pozadí takový proužky aj.Když to ,používáš,šlo by to nějak zlepšit?v nastavení jsem našel jen Kvalita kódování,ale to asi nemá valný vliv.Alespoň jsem to jen tak zkoušel a nepoznal jsem rozdíl.Dá se to nějak jinak?Nebo něco na to CDvideo.

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 21 led 2007 08:59

Ono taky záleží v jaké kvalitě ten DivX je.Pokud je to nějaká kinoverze,žádnou kvalitu z toho neuděláš.Když už ten film sháním,dívám se především jestli je u toho psáno DVD Rip.Pokud je to dobře udělané-dá se na to koukat.V nastavení programu nic neměním.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”