jen pro úplnost návod a recenze, jen se divím, že ještě někdo v dnešní době převádí dvd do divx
Soft na převod avi do dvd
prosím o radu
jak to tady pročítám tak jsem z toho tak trochu jelínek.Stáhl jsem si ConvertX to DVD a WinAVIVideo Conventer.Ten první mi rovnou hlásí že je zkušební a jdou udělat 2 minuty.No ten druhý,že asi "jo" ,ale nejdou mi tam dát titulky.Jsem dost "amatér" tak prosím o radu.Díky
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:

- Stav:
doporučuji oba Auto Gordian Knot pro komprimaci (2hod filmu se do Xvid s 29 obrázky za sekundu se převede cca za 5 hodin přidvou průchodech) DivxToDVD pro dekomprimaci s vložením titulků (2 hod filmu podle nastavení priority v systému 1:30 do dokončení operace) mám a jsem spokojen
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pokud si stím budeš chtít trošku víc pohrát tak neber AutoGordian ale jen Gordian Knot.Máš tam spusty možností nastavení.
Kód: Vybrat vše
http://sourceforge.net/projects/gordianknotmmmartin píše:Doba převodu ve WINAVI je asi polovina až dvě třetiny hrací doby a zatím - při několika stovkách převodů - se ani jednou neobjevil problém se synchronem. Navíc umí batch convert a má volbu Po dokončení vypnout PC. Ke stažení je plně funkční trial verze, která dává do převedenýho videa svoje logo. Logo zmizí po vložení S/N.
Pěkné, snad jediný WINAVI umožnuje convertovat celý film v teto volné verzi, až teda na to logo. Prosím jak ho odstranit, co znamená vložení S/N
Děkuji
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Hele nevíte někdo soft na převod DiVx na CDvideo?Na převod na DVD používám ConvertXtoDVD ale kvalita je někdy hrozná./Nemyslím tím ,že je špatný program,ale kvalita výsl.filmu hlavně ty starší/Na mém domácím kině/před dvěma lety za 15táců
/nejde divx ale jde CD video tak když bude kvalita po převodu na DVD mizerná tak bych to z DiVX převedl na CDvideo.Je něco?Pro "blby"?Ovšem nevím co to udělá i při tomto převodu...
Koupil bych možná raděj Divx přehrávač než se drbat s převodama,ale mám už TV tak zadrátovaný přístrojama,že už bych to snad ani nepřipojil a když tak složitě.
/nejde divx ale jde CD video tak když bude kvalita po převodu na DVD mizerná tak bych to z DiVX převedl na CDvideo.Je něco?Pro "blby"?Ovšem nevím co to udělá i při tomto převodu... - Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Používám VSO convertXtoDVD.Absolutně bez chyb a v češtině.převedeny desítky filmů.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Marfy:Hele tak když už.Používám to samý,ale např.teď jsem převáděl PulpFiction a je to špatný.Objevují se mě tam v pozadí takový proužky aj.Když to ,používáš,šlo by to nějak zlepšit?v nastavení jsem našel jen Kvalita kódování,ale to asi nemá valný vliv.Alespoň jsem to jen tak zkoušel a nepoznal jsem rozdíl.Dá se to nějak jinak?Nebo něco na to CDvideo.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Ono taky záleží v jaké kvalitě ten DivX je.Pokud je to nějaká kinoverze,žádnou kvalitu z toho neuděláš.Když už ten film sháním,dívám se především jestli je u toho psáno DVD Rip.Pokud je to dobře udělané-dá se na to koukat.V nastavení programu nic neměním.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”