Nahrání z MC do pc..

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 30 led 2008 18:37

Tak už mi to funguje přes to jack/jack a kvalita není nějak hrozná. Řekla bych, že je to stejný jak z té kazety. Dokonce jsem i přišla na to, jak z té jedné strany udělat několik stop, aby byly zvlášť všechny lekce a mohla sem si pouštět konkrétně tu jednu jak u normálního cd. Takže super.. Nahrávala sem to přes ten Cooledit a teď zkouším přes AIMP2, protože to používám jako přehrávač a objevila sem tam i ten záznamník, tak chci vyzkoušet, jestli to nebude horší..
Moc děkuji za trpělivost včera.. Snad už s tím nebudou žádné problémy.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 30 led 2008 19:28

Nemáš zač.Možná by se hodila úprava frekvenční charakteristiky pomocí třeba grafického ekvalizéru, a potlačit brum a šum.Na závěr použít Normalize na srovnání úrovně signálu(-6dB).Pokud Ti to vyhovuje tak to nech být.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 30 led 2008 19:40

Tak pokud to jde nějak vylepšit, tak bych to určitě zkusila.. kde to v tom cooleditu najdu?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 30 led 2008 19:47

Ježiš, já už CooEdit dlouho nemám, mám Sound Forge.Process-EQ-Grafic nebo parametric, tam to nastaviš přidat výšky a tak , je to moc práce a závisí to na konkrétní nahrávce.Na brum DC offset, na šum Noise gate, pak normalize.A stále si dávat zkoušku jak to hraje.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 30 led 2008 19:52

Aha.. No mě teď ten cool edit najednou přestal nahrávat, ale to bude tím programem, tak jdu stáhnout to, co jsi tu teď napsal. Díky moc. To už si dořeším..

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 30 led 2008 19:54

Jo a závisí taky s jakou úrovní jsi to nahrála, pokud to máš přebuzený( v červeném baru), tak už s tím nic neuděláš, chce to nastavit zkusmo úroveň při nahrávání.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 30 led 2008 20:34

Tak já nevím, ale najednou mě nenahrává žádnej program.. Zase se nahrává ticho.. Přitom sem nic neměnila. nenapadá tě čím by to mohlo být? Já už to tu zkoumám tak hodinu zas..

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 31 led 2008 16:26

Já myslel , že už to máš nahraný v compu.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 31 led 2008 16:38

Nemáš uvolněné konektory? Případně jsi něco nastavila nesprávně - překontrolovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Mrmla
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Mrmla » 31 led 2008 17:47

:D
Naposledy upravil(a) Mrmla dne 31 led 2008 17:51, celkem upraveno 1 x.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Romaine » 31 led 2008 17:50

Tak konečně to tu zase funguje.. Doufám, že to nebyla chyba u mě, ale od včera sem se nemohla připojit - psalo mi to, že jsou na tomto fóru technické potíže.. Včera sem vše zkontrolovala a nevím proč, ale sám od sebe se mi vypl zvuk nahrávání.. No, ale hlavně, že sem to našla. v pc jsem měla v té době jen jednu stranu kazety.. Teď už mám vše co jsem potřebovala. Akorát to nemůžu "narvat" na jedno CD, tak snad najdu ještě něco ke komprimaci hudby. Díky moc.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 31 led 2008 17:57

Tak to dej do MP3, kvalita bude skoro stejná, pokud stolní přehrávač podporuje MP3.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”