Konverze na 1080p • dvd přehrávač

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

razu9
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Konverze na 1080p • dvd přehrávač

Příspěvekod razu9 » 27 lis 2007 03:00

Dobrý den , chtě bych se zeptat na novou funkci dvd přehrávačú (Konverze na 1080p •) .Ted mám doma Panasonic SC-HT885E-S připojenej přes kompozitní video na 32 palcový HD lcd tv . Tak by mě zajmalo jaký je rozdil v kvalitě obrazu mezi klasickým dvd formáte 720x576 a konvertováným na 1080p .Praktický jeslti je viděl zlepšení kvality obrazu na tv hd ready ,jestli má cenu kvůli tomu kupovat novější přístroj. :twisted:

Ještě bych se zeptal jestli kompozitní přenos obrazu (osobně si myslím že ano :wink: )je nejlepší oproti scar s-videoatd.. kromě hdmi :)

děkuji za vaše reakce................... :bigups:

Reklama
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 27 lis 2007 07:33

tak tenhle problém jsem řešil před týdnem kdy jsem taky kupoval nový DVD přehrávač (panasonic mimochodem)
a narazil jsem na verzi která se snažila vytlačit z rozlišení PAL na HD a přístroj jsme zapojili do plazmy viera panasonic i do fullHD LCD LG metr úhlopříčka a výsledek?
žádný :lol: :lol: :lol:
pokus o vylepšení obrazu z nízkého do vyššího rozlišení se nekonal a obraz byl pro oko ale naprosto stejný
i při velké televizi. ještě jsem se podíval i jak to vypadá s blue ray přehrávačem a tam už rozdíl je ale pokud si někdo myslí že z DVD bude chtít tlačit kvalitu do HD raději se nejdřív koukněte protože já tam rozdíl nepoznal.
Nejspíš to asi bude k vůli kabelu na připojení k LCD telce nebo plazmě :smile:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr nového PC - 30k budget 1080p
    od RoOfli » 20 zář 2024 15:01 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    5142
    od RoOfli Zobrazit poslední příspěvek
    25 zář 2024 16:29

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”