Vypálení windows 7 Vyřešeno
- vonyt
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypálení windows 7
Zdravim. Stáhnul sem si win7 ale je to v ISO tak se chci zeptat, jak to vypálit aby se to dalo nabootovat. Je mi jasný, že to musim z toho ISO extrahovat a pak vypálit, nevim ale, jak to vypálit v neru aby to "fachalo". Nechci kvůli tomu jen tak plyvat DVD do popelnice tak proto se ptám.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 2,0GB RAM, ATI Radeon HD 3850, ASUS M3A78, HDD 250GB
Re: Vypálení windows 7
Ne ne, právě že extrahovat to a pak vypálit nesmíš, to ti nepude... Já na vypalování ISO používám tenhle program, je jednoduchej... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... d/imgburn/
- vonyt
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže mám vypálit rovnou ISO?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+, 2,0GB RAM, ATI Radeon HD 3850, ASUS M3A78, HDD 250GB
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej ve svém vypalovacím programu vypálit obraz disku a pak to normálně půjde nabootovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- vonyt
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dík. Já to zkusim...
Dobrý den mám otázku je mi 13let v Pc se moc nevyznám a Otec mi nechce koupit Windows7 protože jsem prej windowsxp (cd) zničill , vím že lže protože ho dal kamarádovy a tan to ztratil .... Ale No potřebuju nějak stáhnout Windows7 A dostat ho do počítače kde je modrá obrazovka a nani něco otom že se to rozbilo v bílym písmu na modrym pozadi ... No vim asi přibližně jak to vypálit ale co je to Bootování ??? prosím poradte jsem na Pc který nezvládne žádnou hru skoro nic neutáhne PLssss Pomocte
Založ si na to pro příště vlastní topic, nebo bude zle!
To, že nainstaluješ W7 Ti na herním výkonu nepřidá, pokud ano, tak minimálně a to žádnou hru nikterak neovlivní.
Jinak, chce to hledat co je to bootování, viz. klikni zde (první odkaz na Googlu
). Pokud nevíš jak bootovat, tak bych se do toho nějak nepouštěl obzvlášť ve 13 letech. Pokud to opravdu chceš, tak potřebuješ vědět, jak je ten PC starý, protože na velmi staré PC se W7 prakticky dávat nevyplatí. Když ti otec nechce dávat na PC W7, tak k tomu má rozhodně nějaký důvod a navíc bych to raději nepokoušel, přeci jen je mezi tím sakra viditelný rozdíl a nějak bys to nezakryl (leda změnit vzhled, ale i tak při startu to bude pod názvem W7. 

To, že nainstaluješ W7 Ti na herním výkonu nepřidá, pokud ano, tak minimálně a to žádnou hru nikterak neovlivní.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypálení windows 7 Vyřešeno
To že ti je 13 není důvodem, abys vytahoval 3 roky staré téma
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7849
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30