Soft na převod avi do dvd
- MarekRaušer
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
Soft na převod avi do dvd
hledám super soft na převod z avi do dvd 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:

- Stav:
http://www.winavi.com/ WINAVI Video Converter - velmi dobré zkušenosti
- MarekRaušer
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
R
NERO TO SICE POBERE,ALE UŽ MĚ TO KOLIKRÁT UDĚLALO,ŽE ZVUK BYL JINDE NEŽ OBRAZ a trvá to asi 4x díl než jiný softy 
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:

- Stav:
Doba převodu ve WINAVI je asi polovina až dvě třetiny hrací doby a zatím - při několika stovkách převodů - se ani jednou neobjevil problém se synchronem. Navíc umí batch convert a má volbu Po dokončení vypnout PC. Ke stažení je plně funkční trial verze, která dává do převedenýho videa svoje logo. Logo zmizí po vložení S/N.
- MarekRaušer
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
w
super už sem to stáhnul,našel kod,registroval,převed film a SUPER.
----------------------------------------------------DÍKY------------------------------------------------------
----------------------------------------------------DÍKY------------------------------------------------------
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
mmmartin píše:Doba převodu ve WINAVI je asi polovina až dvě třetiny hrací doby a zatím - při několika stovkách převodů - se ani jednou neobjevil problém se synchronem. Navíc umí batch convert a má volbu Po dokončení vypnout PC. Ke stažení je plně funkční trial verze, která dává do převedenýho videa svoje logo. Logo zmizí po vložení S/N.
TAk tohle schválně vyskouším. Mám pár filmů co se mi nedaří převést...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:

- Stav:
taky se přikláním k DivXtoDVD, není to sice "super soft" jak požaduješ, ale je velmi rychlý a spolehlivý a pokud s převodem avi začínáš, tak je tím pravým ( zde menší návod )
- marcucci
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
A co by jste mi doporucili nopak DVD->DiVX?Muze byt i drazsi,jde mi o kvalitu.Mam AVS Convertor (legalne kopueny),ale bohuzel mi nejde ho prihlasit uz par tydnu na jejich strankach.Asi mi vrati prachy,tak chci nejakou alternativu.A hlavne aby umel vse (nejlepe i 3gp a ostatni formaty).
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
marcucci píše:A co by jste mi doporucili nopak DVD->DiVX?Muze byt i drazsi,jde mi o kvalitu.Mam AVS Convertor (legalne kopueny),ale bohuzel mi nejde ho prihlasit uz par tydnu na jejich strankach.Asi mi vrati prachy,tak chci nejakou alternativu.A hlavne aby umel vse (nejlepe i 3gp a ostatni formaty).
Auto Gordian Knot...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”