Sekání videoklipů
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sekání videoklipů
Zdrawim, stahuju si z YouTube.com videa přez plugin do mozilly VideoDownloader , a stahuju si je tak že když je stahuju tak se chtěj uložit jako *.html stránka get_video , přepisuju to např. na : Queen Lafitah - Unity.mpg , takže je ukládám do *.mpg , mám kodeky K-Lite Mega Codec Pack , a když video spustim tak se mi seká i v Media Player Classic , mám 512mb ddr ram 333mhz , GeForce 5200 128mb , a ty videa se mi proste sekaj .. tady davam ukazku toho co sem si odtamtud stahnul http://www.sendspace.com/file/o328j6 , poradte prosim jak na to ... dekuji za rady 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vypadá to, že soubor není v pořádku. Když na tvém linku kliknu pravým myšítkem na odkaz a vyberu Uložit cíl odkazu jako..., stáhnu soubor, který má v příponě .mpg, ale BS player ho nemůže otevřít a G spot praví Neznámý typ souboru Při pokusu o otevření v Ulead Media Studio program praví, že soubor neobsahuje video data. Takže stažený soubor je pravděpodobně poškozený, nebo má s formátem mpg jen velmi málo společného 

- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdárek, když si ten soubor uložíš, tak má nějakou koncovku? Já to taky tak dělám - uložim to a koncovku to nemá, tak tomu dám koncovku *.flv (FLV Player) a přehraje se to v pohodě bez sekání. Tady si můžeš stáhnout ten FLV Player.

- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
díky díky, jestli ti to video nejde tak si stáhni K-LITE codec pack a pak ho pust v media player classic, a nechci FLV player, vypada desne a uz sem si stahnul asi 300 klipu takze se mi to nechce prejmenovavat na *.FLV , ovsem pokud neexistuje na to nejaka utilitka ktera by to zmenila neznate neco takovyho? a moc dík 

- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fullscreen FLV Player "podporuje" - maximálně jde obraz "zdvojnásobit", ale přes celou obrazovku ne. Když si stáhneš ten soubor z YouTube, tak si nestáhneš soubor ve formátu *.flv. Jen jsem psal, že ve FLV playeru jde obraz a zvuk korektně přehrát. Když stáhneš klip ve formátu *.flv, tak ti to zdvojnásobit půjde, ale z Youtube máme prostě smůlu. Co se dá dělat. Musíš se spokojit s tím, že to aspoň jde přehrát. Jiný způsob bohužel neznám.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3633
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57