Bicí v MP3
Bicí v MP3
Hledám nějaké bicí rytmy v mp3, ale žádné typu hiphop prostě čistě jenom bubny jako bubenický doprovod který si mohu dát do Audacity. Zajímá mně pop rock waltz polka polka pop country r and b rock and roll a takové abych to nemusel několik minut točit z keyborardu než začnu dělat písničku
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bicí v MP3
V mp3 je seženeš těžko, protože se nedá nastavit tempo a i editace je prakticky nemožná. Spíš se podívej po MIDI sekvencích, pokud budeš mít slušnou zvukovku s dobrou tónovou bankou, pak si je můžeš převést do jakého formátu budeš chtít.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
ukaž mi zvukovku která má syntézu? v dnešní době kdy ani společnost Microsoft a jemu podobné neví co to midi je? Já mám i zvukovku za 3 tisíce korun a kromě ms gs wavetable neumí nic a ms gs wavetable humus a pokud to nevíš tak v audacity lze pomocí jedné nové funkce měnit tempo i výšku tónů bez zkreslení či zkažení ovšem nedělá se to běžným změnit tempo/tóninu ale přídavným pluginem který je od verze 3x součástí audacity jinak to umí i magix music studio či samplitude je pravda že poslední dobou už midi nepoužívám neboď je to dobrá věc jak z lidí vytáhnout peníze ještě jsem neviděl nic ohledně midi co by bylo levné zvukovka creative s midi syntézou 2500 korun bez podpory syntézy a nahrávání pro linux a časté potíže s nahráváním audia, midi port 500-1000 korun midi klaviatura 2500 softwarová vsti syntéza general midi od rolandu nejméně 1000 a ještě se kupuje přes platební kartu když to sečtu tak za 5000 korun jsou už slušné varhany které se tomu vsti vyrovnají, pak za 500 korun extérní zvukovka dobrá jen na audio ale to stačí důležitý je přímý bezlatenční monitoring a reaper není moc drahý samplitude studio také ne a audacity je zadara a mohu sem hodit odkaz na mp3 které jsem vytvořil pomocí starých yamaha psr520 audacity a Realtek ALC888
http://hmidis.ic.cz/MP3/Ptaci%20tanec.mp3
http://hmidis.ic.cz/MP3/Ptaci%20tanec.mp3
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud tedy karta neumí slušně přehrát midi, pak je ještě možnost jít přes midi do kláves a nahrát si jejich výstup do mp3.
právě to je zdlouhavé to mohu rovnou si z těch bicích v klávesách udělat mp3 dopředu já myslel že je něco co hudbu usnadní je pravda že si tedy nadělám pár smyček bicích a potom už mohu jen hrát zvukovka taky stačí pak jen integrovaná a ta nezlobí ani pod win 7 bohužel když ji spálím neexistuje žádná interní která by pod 7mama nahrávala dobře jedině externí sweex mám externí creative a ta pod win7 neumí monitoring proto už jedu jen přes laciné výrobky je jiná doba před 5 lety jsem měl za 3000 kaček dětské klávesy casio a ted za tu cenu mohu mít casio poloprofesionální.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Co na tom vidíš zdlouhavého? Vidím v tom naopak neuvěřitelné usnadnění nahrávání, nehledě na to, že si uděláš bicí přesně podle potřeby a ne jen prosté BUM-ČVACHT. Pokud máš ještě tu Yamahu, pak ta má přímo jedinečné zvuky bicích, donedávna jsme na tu samou hráli také a jen díky převedení téměř celého repertoáru na MIDI, jí kolega vyměnil za model s USB portem.
proto jsem se vykašlal na ty zvuky z PC věčně to zpožďuje a praská a když si k tomu připojím yamahu tak ta mi vytvoří aranže uplně sama dříve jsem měl varhany přímo ve zvukovce viz legendární SB s EMU10K pak stačil midi sekvencer a automatický doprovod ale bylo to drahé a byla tu celkem nemožnost sehnat to legálně dneska a to je moje doporučení pro všechny at nenaletí jako já na zvukárnu za tolik tisícovek kupte si zvukovku za dvě stovky a sežeňte s iaudacity či reaper a hlavně si kupte za těch 5000 místo zvukovky slušný klávesy ale pravda je že yamaha byla vždycky jednička bohužel kdysi nechutně drahá psr520 je dobrej ale 18tisíc to bylo něco než jsem si něco takového koupil tak jsem předtím používal commodore amigu a tracker a dělal jsem mody na tehdejší dobu hustý či byly od yamahy dětské klávesy ale poměrně slušně hrající Casio v té době byl hnus fialovej stál 2000 kačen a nemělo ani automatický doprovod jen bicí a nemělo midi a audiosekvencer či počítač byl cenově nedostupný. Ted se snažím plno věcí dělat ve wave nebod audacity i reaper zvládají změnu tóniny v mp3. Ty staré to uměly také viz Logic Audio Silver ale bylo to neposlouchatelné. kruci ta doba jde do předu už se na trhu objevují i klávesy které nahrávají v audio a umí nahrát i zpěv jen kdybych věděl které to jsou a uvažuju že si je časem koupím jinak zde je moje stránka o modulech a staré technologii tvorby hudby je tam několik modů různých autorů jen tak pro nostalgii něco jako amigovské muzeum a jedna složka je tam které jsem tvořil já.
http://modules.ic.cz/
http://modules.ic.cz/
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
kdysi nechutně drahá psr520 je dobrej ale 18tisíc to bylo něco
Zrovna zítra jí kupuji

yamaha je ted nahodou levnba treba varhanky za 5000 napůl dětské napůl profesionální a poslouchat se dají řekl bych že hrají trochu lépe než psr 410 a těm psr520 se vyrovnají ale ještě před 2ma rokama to byl humus a ty lepší byly drahé tudíž jsem sy vybíral zvukovky které kromě zvuku uměly i syntézu ale chyběla podpora pro windows 7
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zjevně se pohybujeme každý na jiném článku finančního řetězu
Neustále se točíš na vysokých a nízkých cenách. Jelikož si nejspíš děláš muziku pro sebe a do "šuplíku", je to i pochopitelné. My se již pohybujeme na druhé až třetí metě, kdy nám muzika začíná vracet, co jsme do ní za cca dvacet let nainvestovali. A kapelník, zpěvák a klávesák v jedné osobě, již třetí měsíc zkouší "volnou nohu" a testuje, co obnáší se muzikou živit, aniž by se musel stresovat nějakým zaměstnáním
To se nám pak zdá cena kolem 20.000 za kvalitní nástroj přiměřená, protože do roka je zaplacený. Stejnou samozřejmostí jsou pak transportní case a racky. Mým prvním rackem byl Warvick, protože byl levný a "vypadal jako" každý jiný rack. Bohužel jen vypadal. Dnes mám racky SKB a Euromodule. Pravda, nic levného, ale zároveň ne nejdražšího a mé zesilovače a efekty chrání spolehlivě, nemusím se bát, že něco upadne a ten SKB je dokonce vodotěsný (zkoušet to nebudu, ale ten pocit za to stojí
). Ten Warvick dnes slouží, jako bouda pro kočky 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”