Ubisoft hry - nepracují

Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

xmartin30
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ubisoft hry - nepracují

Příspěvekod xmartin30 » 22 kvě 2017 19:08

Zdravím

Mám problém s hrami od Ubisoftu . Chtěl jsem si opět zahrát Far cry 3 zkoušel jsem stažené verze hry asi 5 verzi skrze torenty ( vím nemělo by se to :D ) a po nainstalování se hra spustí ale u první načítací obrazovky hra neodpovídá a přestane pracovat toto se dělo u všech verzi co jsem stáhnul . Tak jsem se rozhodl si ji koupit přes steam a dělalo to stejné. Zkoušel jsem i od Ubisoftu Watch dogs taky nainstaluji vše ok a spustím a přestal pracovat bez jakekoli informace proč atd . Jiné hry mi jedou normálně jen tyto od Ubisoftu ne ani skrz ten jejich Uplay ( asi obdoba Originu) . Počítač mám nově zformatován , zkoušel jsem to na win 7 ( original) i na následně upgradovaném na win 10. Nevíte někdo čím to je a zda je nějaké řešení aby se to rozjelo? Děkuji za každou radu

Procesor: AMD FX 6300 3,5 GHz
RAM 8 GB
Grafika : NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
Windows 10

Reklama
kellne
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Ubisoft hry - nepracují

Příspěvekod kellne » 21 črc 2017 00:56

nevím, ale je možné, že je ten PC slabý ?
Mě Far Cry 3 i Watch Dogs jede bez problému :)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Re: Ubisoft hry - nepracují

Příspěvekod X » 21 črc 2017 01:22

Tak od Steamu by to asi jet mělo, ale jinak MS přestal ve Win 10 podporovat hry (nerozjedou se), co mají pofiderní ochranu (zabezpečení). Prý kvůli vaší bezpečnosti ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (z oblasti IT)”