Je nutné se přihlásit při každé návštěvě pc-help
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
-
vlazy
- Level 3.5

Re: Je nutné se přihlásit při každé návštěvě pc-help
Vypadá to, že nyní už by to snad mělo být vyřešené. Je to sice řešeni formou přesměrování, ale to nevadí. Díky za to, že jsme se konečně dočkali nějakého řešeni.
-
zeus
- Elite Level 10.5

Navrhni lepsi, frajere...vlazy píše:Je to sice řešeni formou přesměrování, ale to nevadí.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
vlazy
- Level 3.5

zeus:
Vždyť jsem psal, že mi to nevadí a tak proč to zcela zbytečné kopnutí frajere? Buďme rádi, že se to vyřešilo a nevymýšlejme zbytečně důvody k dohadům.
-
zeus
- Elite Level 10.5

Kdyz totiz v cestine pouzijes spojku sice, znamena to, ze k tomu mas vyhrady. Proto jsem te vyzval.
A na vymysleni duvodu je v tomto vlakne expert jasny
Ostatni si to 'presmerovani' zvladli udelat sami a bez cekani.
A na vymysleni duvodu je v tomto vlakne expert jasny
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
Ltb
- Administrátor
vlazy: Diky za info, jsem rad, ze to funguje.
Na forum je presmerovano hned nekolik domen - nejen pc-help.cz, ale take treba pc-forum.cz a nebo pocitacoveforum.cz.
Kdyz uzivatel zada do URL radku pc-help.cz, jak jinak nez presmerovanim bychom ho dostali na pc-help.cnews.cz? Ptam se jen ze zvedavosti. Pokud o jinem reseni nevis, nevadi
Na forum je presmerovano hned nekolik domen - nejen pc-help.cz, ale take treba pc-forum.cz a nebo pocitacoveforum.cz.
Kdyz uzivatel zada do URL radku pc-help.cz, jak jinak nez presmerovanim bychom ho dostali na pc-help.cnews.cz? Ptam se jen ze zvedavosti. Pokud o jinem reseni nevis, nevadi
-
vlazy
- Level 3.5

zeus:
Bohužel někteří nedokážou diskutovat v klidu a bez zbytečných dohadů které záměrně hledají. Kdo se chce hádat tak si vždycky nějaký důvod najde nebo si ho vytvoří.
Ltb:
To jsem ani nevěděl, že na toto fórum je přesměrované několik domén. Nevím jaký to má význam, ale předpokládám, že pod více doménami to možná tu přivede více lidí.
Jak jinak než přesměrováním to řešit nevím, protože se v tom nevyznám. Nejsem žáden odborník na tyto věci.
Bohužel někteří nedokážou diskutovat v klidu a bez zbytečných dohadů které záměrně hledají. Kdo se chce hádat tak si vždycky nějaký důvod najde nebo si ho vytvoří.
Ltb:
To jsem ani nevěděl, že na toto fórum je přesměrované několik domén. Nevím jaký to má význam, ale předpokládám, že pod více doménami to možná tu přivede více lidí.
Jak jinak než přesměrováním to řešit nevím, protože se v tom nevyznám. Nejsem žáden odborník na tyto věci.
-
Ltb
- Administrátor
Diky, dejme jeste prostor ostatnim, aby se vyjadrili, pokud by nahodou jejich problem s automatickym prihlasenim nebyl touhle upravou vyresen.
Pokud by problem pretrvaval, predem doporucuji zkusit vymazat historii prohlizece, pripadne jeste otestovat v jinem prohlizeci. Ze strany fora by toto melo byt vyresene.
Pokud by problem pretrvaval, predem doporucuji zkusit vymazat historii prohlizece, pripadne jeste otestovat v jinem prohlizeci. Ze strany fora by toto melo byt vyresene.
-
Ltb
- Administrátor
Vymazal jsem OT.
Tema ponechavam otevrene, abych dal moznost ostatnim se vyjadrit, pokud u nich problem pretrvava.
Tema ponechavam otevrene, abych dal moznost ostatnim se vyjadrit, pokud u nich problem pretrvava.
-
pcmaker
- Level 4.5

Asi je na nějaké hodnocení brzy, ale u mně zatím OK.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 52589 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ltb
-
- 5 Odpovědi