Vědeckotechnické zajímavosti a novinky Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Vědeckotechnické zajímavosti a novinky

Příspěvekod guest » 23 bře 2012 02:16

Nyní jsem dohlédl, že Vědeckotechnické zajímavosti a novinky které btw pravidelně čtu jsou v FAQ a přijde mi to divné.
Je to zajímavé čtení, kde se občas mísí vědecká fakta s fakty pseudovědeckými a dá se tam mnoho dozvědět, ale jistě to nejsou Často kladené otázky, vlastně to vůbec není odpověď na nějakou relevantní otázku.

Osobně si myslím, že nový návštěvník bude v FAQ hledat jinou informaci, než, že je potomek marťanů apod.

Nic proti ničemu, ale toto mi v FAQ nesedí.

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Vědeckotechnické zajímavosti a novinky

Příspěvekod Ltb » 23 bře 2012 15:16

On název FAQ nesedí ani u dalších článků/témat - tak třeba Plné hry ke stáhnutí zdarma - Far Cry, ..., Aktuality ze světa PC, Pochlubte se svými úspěchy při přetaktování., ale máme to takto už roky a připadá mi, že si na to lidé už zvykli - jsi první, kdo se ptá ;-)

guest

Příspěvekod guest » 23 bře 2012 15:43

Ptám se, jelikož jsem si zrovna tohoto všiml, aniž bych něco pitval. :lol:

Jistě se shodneme že to FAQ není a já na tom nechci a nemohu nic měnit. Nicméně logika mi velí říci názor, že FAQ-potažmo často kladené dotazy by nemělo být zapleveleno ani tím, či oním. V tomto případě to postrádá smysl.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Vědeckotechnické zajímavosti a novinky  Vyřešeno

Příspěvekod Ltb » 23 bře 2012 19:06

Ale jo, souhlasim s tebou, ze vyznam FAQ je jasny a ze to na novacky muze pusobit trochu nesrozumitelne. Doslovny nazev sekce je neco jako "FAQ a jine uzivatelske clanky a zajimava temata". Myslim si, ze zas tolik clanku zde netvorime, aby se uzivilo vice kategorii ;-)

Temata jsou to natolik zajimava, ze jsme nechteli, aby nekam "zapadla", proto maji specialni sekci FAQ Rozcestnik. Sem davame jak navody a clanky autoru, tak i spec. temata typu "Vedeckotechnicke zajimavosti....".

guest

Příspěvekod guest » 24 bře 2012 16:54

Temata jsou to natolik zajimava, ze jsme nechteli, aby nekam "zapadla", proto maji specialni sekci FAQ Rozcestnik. Sem davame jak navody a clanky autoru, tak i spec. temata typu "Vedeckotechnicke zajimavosti....".

Tak to zní logicky. :D

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”