Moderátoři (Vyřešeno)

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

majkll
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 18 dub 2007 13:59

Přesně tak, takže já prostě udělám hlasování a vyberu tam ty co prostě forum už znají a kteří by se na to hodily,pokud tam někdo nebude a chtěl by,tak at mi napíše.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Reklama
petr.s
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 14:02

budem se těšit na tvůj "ortel" o post
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2
:alian:

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 18 dub 2007 14:19

No jo,je tu problém,nedá se tam vypsat tolik tolik odpovědí. A to jsem jich tam měl asi jen 12.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 14:28

zkus se nějak poradit s Ltb, on ti nějak poradí jak by se to mohlo provést je to přece admin
Notebook : HP Pavilion dv6000 2x512MB DDR2, Procesor Intel Celeron M420 1,61 GHZ, 100 GB HDD, Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset, Windows MC Edition SP2

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 dub 2007 15:13

Taky mi to přijde zbytečný, na co noví moderátoři, chodí sem spousta lidí, kteří se snaží, aby to tu nějak vypadalo a když někdo třeba otravuje s warezem a cracky (jako třeba majkll s NHL07...), odkážou ho do patřičných mezí... Já osobně si myslím, že modi svou práci dělají dobře. Nepociťuju a nehroutím se nijak z toho, že tady nesmrdí celý dny (důkaz, že jsou normální). Vždycky se někdo zkušenější (než jsem já) najde. A jestli je to moderátor nebo transformátor je mi putna. Howg. :wink:

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 18 dub 2007 15:24

No jo crack,ten jsem potřeboval,ale to sem netahej :evil:

Takže počkám až se k tomu vyjádří Ltb a potom se uvidí. Zatím teda nebudu nic dělat,protože mi ještě nenapsal

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 dub 2007 15:31

Však tak to taky myslím,aby se hlavně staral o to,aby to tu šlapalo jak má a aby tu nebyl warez atd. A na ty rady už jsou tu přeci jiní.

Milý majklle, strašně bych ti přál, aby ses tal moderátorem, sám nejlíp přece víš, že se na to nevíc hodíš, ale zkus si napřed zamést před vlastním prahem...

P.S. Nechám to na Ltb, nicméně si myslím, že celý tento topic je zbytečný. PC-Help funguje dle mého názoru výtečně. Howg. :wink:

petr.s
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 18 dub 2007 15:46

DEAR elusiv, to že pc-help šlape dobře to ví přece každej, jinak vždycky se dá něco zlepšit a je tomu tak i v pc-helpu (nevidim důvod proč by tu neměl být někdo, kdo bude pomáhat v rozřešení pomocí v některých nejastnostech co některý píšou a snažil se okočírovat diskuzi do správnýho směru a snažil se zabránit masakru tohoto fóra ve stylu warez !, to že tu má někdo zájem ho zlepšovat v případě majklla bych neodsuzoval !

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 dub 2007 15:55

petr.s píše:DEAR elusiv, to že pc-help šlape dobře to ví přece každej, jinak vždycky se dá něco zlepšit a je tomu tak i v pc-helpu (nevidim důvod proč by tu neměl být někdo, kdo bude pomáhat v rozřešení pomocí v některých nejastnostech co některý píšou a snažil se okočírovat diskuzi do správnýho směru a snažil se zabránit masakru tohoto fóra ve stylu warez !, to že tu má někdo zájem ho zlepšovat v případě majklla bych neodsuzoval !

Mám sice jinej názor, ale to neznamená, že odsuzuju něčí snahu. :wink:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 dub 2007 16:01

Nedá mi to, abych též nepřidal názor. Nevidím zásadní potřebu zvyšovat počet moderátorů. Fórum běží spolehlivě a Ltb se poctivě snaží rozšiřovat funkce fóra dle požadavku účastníků a dle svých časových možností. Stejně na tom jsou s časem i ostatní moderátoři, a pravděpodobně i případně další. Je i na nás účastnících tohoto fóra, abychom odkázali do patřičných mezí případné "výtržníky" a porušování ustálených zvyklostí a "mravů". Netoužím po fóru plném strážců zákona (policajtů), ale je mi sympatický základní kolektiv a duch fóra. Pokud další moderátor, tak jeden plně stačí, ale to bych raději nechal na Ltb, ať vybere dle svých představ a předchozí debatě cestou sz a s navrženým, zda o tento post má zájem a hlavně dostatek času.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 18 dub 2007 16:03

Pic píše:Nedá mi to, abych též nepřidal názor. Nevidím zásadní potřebu zvyšovat počet moderátorů. Fórum běží spolehlivě a Ltb se poctivě snaží rozšiřovat funkce fóra dle požadavku .....

100% souhlas.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 18 dub 2007 16:31

Pic, také 100%ně souhlasím. A kdo by měl být tím vyvoleným, bych rozhodně nechal na ltb, PC-help je jeho dítě a jen on sám má právo rozhodnout, kdo se stane jeho nejbližším spolupracovníkem a je zcela jeho věcí, podle jakých pravidel si vybere.
mmmartine, s tou slonicí jsi mě malinko dostal. Moc nechybí a mohl bych být zaměněn za malé slůně (někdo by mohl říci, že jsem tlustej jako prase)... :lol: :lol: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”