Příspěvekod Pic » 18 dub 2007 16:57
Nevím, nevím, i nejlepší úmysly vedou do pekla. Chci tím říci, že zneužití je velmi snadné. Chápu, že autor článku si zaslouží ocenění za vynaloženou námahu, ale nepovede to k zprofanování dosavadní činnosti? Na druhé straně pochybuji, že stoupne počet kvalitních článků. Dobrý autor se může uplatnit jinde za mnohem výhodnější honorář. Jinak hodnotím všechny autory, kteří bez nároku na odměnu dávají do placu své znalosti. Takových je skutečně málo a v dnešní době jich valem ubývá. Vím, že i provozování fóra není zadarmo a nějak musí na to vydělat. To však není můj problém, jako účastníka fóra. Pokud vím, poradím a tím snad i tak trochu pomáhám natáhnout návštěvníky fóra, což též přispívá k určité úhradě provozu fóra. Znáte ještě někdo pojem "radost a potěšení z dobře vykonané práce"? Dobrá rada zde na fóru a poděkování (i když to poděkování někdy schází) přece potěší. Pokud chci dělat něco pro výdělek vrhnu se na profesionální dráhu. Svým dotazem nikoho nenutím mi poradit, je to pouze na něm, chce-li radu poskytnout, a právě na tomto je založeno toto fórum a tak by to mělo i zůstat. Vyhodnocení nejlepších rádců za určité období by jistě bylo vhodné, protože jen počet příspěvků o kvalitě přesně nevypovídá. Asi jsem v dnešní době přežitek a moc ukecaný, tak mi promiňte.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!