Reklama na fóru.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Reklama na fóru.
Lze nějak systémově ovlivnit reklamy z jakých zdrojů se na fóru zobrazují? Protože jsou reklamy jedním ze zdrojů financování fóra, nemám na fóru aktivované blokování reklam. Pokud se mi ale budou zobrazovat s**čky typu https://wow-news24.life/full/30?streamId=529d9605-68f2-486f-adbc-b39cada026ce&subid6=f7e2cbe4-5282-4e7f-916b-3568eea6898e&subid1=2hbevrh1gnff, uvažuju o jeho zapnutí.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
Re: Reklama na fóru.
Ahoj mmmartine,
cíky za nahlášení, v Google Adsense je možné dělat obecná nastavení, ale také mohu zablokovat konkrétní reklamu nebo celý web.
To jsem právě udělal - zablokoval jsem celý web - pokud toto nebudou nějak obcházet, neměly by se ti reklamy již zobrazovat (prosím dej vědět, jestli to problém vyřešilo):
p.s. díky, že nepoužíváš ve fóru AdBlock, vážím si toho
Samozřejmě budu i nadále vypínat reklamu, která otravuje nebo je rušivá/otravná atd. - zvolil jsi ideální postup, nahlásil jsi reklamu v připomínkách a tak jsem to mohl vyřešit obratem...
p.s. jak jsem psal v jiném příspěvku, do budoucna se chystám reklamu ve fóru výrazně zredukovat.
cíky za nahlášení, v Google Adsense je možné dělat obecná nastavení, ale také mohu zablokovat konkrétní reklamu nebo celý web.
To jsem právě udělal - zablokoval jsem celý web - pokud toto nebudou nějak obcházet, neměly by se ti reklamy již zobrazovat (prosím dej vědět, jestli to problém vyřešilo):
p.s. díky, že nepoužíváš ve fóru AdBlock, vážím si toho

p.s. jak jsem psal v jiném příspěvku, do budoucna se chystám reklamu ve fóru výrazně zredukovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Děkuju a omlouvám se za formulaci, která nese znaky vyhrožování. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
Všechno je v pohodě mmmartine, já to tak nevnímal
Z toho jak jsi to napsal jsem vyčetl vysokou míru naléhavosti a že tě to zřejmě hodně štve. Jsem otevřený blokaci jakékoliv reklamy, která inzeruje pochybné weby s pochybným obsahem. V rámci našeho PCH týmu si troufnu říci, že to tak máme každý, že nechceme, aby si někdo spojoval naše fórum (ať už přímo či nepřímo) s podobnými weby.

-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Kandidát na další červenou kartu:
Sám název napovídá, že stránka přichází z východu a odpověď na dotaz přes Googla byla psaná azbukou.
Sám název napovídá, že stránka přichází z východu a odpověď na dotaz přes Googla byla psaná azbukou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
Diky moc mmmartine, obratem jsem zablokoval!
p.s. jsem docela v soku, co vsechno je schopen GoogleAdsense naservirovat
Cekal bych, ze budou trochu vice aktivni ve filtrovani reklam, ktere pres jejich sit nechavaji zobrazovat...trochu zklamani 
p.s. tema jsem odemknul, aby pripadne i ostatni mohli nahlasit podobny "odpad", pokud by se s nim zde setkali..

p.s. jsem docela v soku, co vsechno je schopen GoogleAdsense naservirovat

p.s. tema jsem odemknul, aby pripadne i ostatni mohli nahlasit podobny "odpad", pokud by se s nim zde setkali..
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Ukrajina, Volyňská oblast. Takových šmejdů nic.cz blokoval vyšší desítky každodenně, ale poslední dobou to trochu pokleslo, když pár band v Čechách i na Ukrajině pochytali. Čechy vyhostili, Ukrajince poslali na porážku. Teda na frontu. Ty SMS se sociální podporou a podobnými sliby určitě pamatujete. A Googlu je to jedno, udělá čím vydělá.
Jen pro zajímavost, na Raspberry Pi se mi tyhle sračky nezobrazují, hračky pro děti mají občas svoje výhody
Jen pro zajímavost, na Raspberry Pi se mi tyhle sračky nezobrazují, hračky pro děti mají občas svoje výhody

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”