Úpadek fóra. Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

atari
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž

Re: Úpadek fóra.

Příspěvekod atari » 11 zář 2024 10:34

Super připomínka. :thumbup: Naprosto souhlasím.
Také nemám rád ty moderní designy, které bývají zaoblené, dost často průhledné, a hlavně nekontrastní. Takže také hlasuji pro zachování „nemoderního“ vzhledu.

Reklama
peta501
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvekod peta501 » 11 zář 2024 11:30

Z casti souhlas, ale nevidel bych chybu ani v ltb ani primo ve foru.

Dnesni generace podle me nic jako fora uz moc nezna, radsi si kazdej nasdili neco pres instac nebo nedej boze tik tok.

Vidim to na svoji o 20 let mladsi nevlastni segre, ty deti jsou proste diky temhle aplikacim v modu "spotreby" dat... jen proste zabijou XY hodin casu sjizdenim priblbejch reelsu, tiktoku a nevim ceho vseho, misto toho aby se o neco aktivne zajimali. :huh:

Takze z myho pohledu ten pokles "provozu" na foru je danej i timhle trendem.
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvekod Ltb » 11 zář 2024 18:31

atari (a ostatní): díky moc za věcnou kritiku a sdělení vašeho názoru.

Pokusím se reagovat na vše, co jsi atari zmínil a pokud něco zapomenu, prosím neváhej mi připomenout.

- "fórum upadá, ubývá dotazů i odpovědí"
Ano, je tomu tak a myslím si, že je to nevyhnutelný vývoj technologií a dnešního světa. Bude tomu tak napořád? To nikdo neví - já osobně si myslím, že nikoliv a že se doba diskuzních fór vrátí. Podívejte se třeba na takový Intel.......kdo by si býval před cca 5ti lety pomyslel, že se bude jednat o firmu v obrovských problémech? Myslím si, že největší konkurencí diskuzních fór jsou sociální sítě....že pokles začal přesně v době, kdy přišel FB..

- "moderátoři mají malou kvalifikaci"
PC-HELP fórum má široký záběr a myslím si, že je nereálné očekávat, že moderátor bude expert na všechny oblasti, které tu pokrýváme. Luxus v podobě aktivního a pravidelně docházejícího moderátora, který bude expertem na oblast, ve které moderuje, si žádný neziskový projekt nemůže dovolit. Za našimi moderátory stojím, již mnohokrát fórum zachránili, bez nich by to tu vypadalo úplně jinak.

- "působí to na mě, že Ltb řeší jenom akutní záležitosti"
Ano, beru to na sebe a omlouvám se :? Bohužel pryč jsou doby, kdy jsem mohl trávit s fórem desítky hodin týdně. Času a sil již zdaleka nemám tolik, jako dříve a i motivace je jiná. O nutnosti věnovat více času fóru vím, jsem si toho vědom a snažím se to změnit. Prvním velkým krokem bude onen update, který jsem před několika týdny avizoval. Tím chci nastartovat řadu změn, které povedou přesně k tomu, co jsi trefně popsal - odlišit se od jiných míst a pozitivně motivovat lidi chodit do našeho fóra.

- "návod"
Díky za připomínku, návod přepracuji hned poté, co se dobereme k nové verzi fóra. Uznávám, že je zde prostor pro zlepšení. Myšlenka ohledně vysvětlení co jaký rank znamená se mi líbí, přidáme to do nápovědy.

- "uživatelské rozhraní"
Uvidíme, co půjde zlepšit - zde jsme dost omezeni tím, co phpbb nabízí.

- "motivace dát přednost tomuto fóru před jinými"
Ta se bude asi různit uživatel od uživatele, ale za fórum mohu říci, že se zde nikdy nesetkáte s desítkami reklamních oken vyskakujících ze všech stran, nepůjde o projekt s cílem vydělat peníze, nikdy nedojde k prodeji jakýchkoliv údajů o vás, uživatelích (z toho, jak sociální sítě přeprodávají osobní data jejich uživatelů, je mi na zvracení), nabídka různých stylů fóra....včetně těch ultra retro z éry 8-bit atd. Jestli to bude stačit nebo ne ukáže až čas, ale nutných změn jsem si vědom a pokusím se na nich začít co nejdříve pracovat.

- "výdělečnost"
Ne, fórum si již nějakou dobu nevydělá na svůj provoz - pokud se mi podaří náklady optimalizovat, jak mám v plánu, tak to jako problém nevidím.

- "cnews"
Dovolím si tvrdit, že spolupráce se cnews má dlouhodobě pro fórum (jen a pouze) pozitivní přínos.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odemčení již vyřešeného fóra
    od Prorock » 17 lis 2024 09:35 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    4316
    od Prorock
    17 lis 2024 11:06

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”