Když píšu článek (návod, publikaci) na PC- Help složený z několika odpovědí a vzpomenu si při psaní X-té odpovědi (odstavce návodu) že jsem v úvodu na něco zapomněl provedu úpravu pomocí tlačítka "Upravit". Po odeslání opraveného textu mi fórum automaticky vloží poznámku "Upravil XY dne ... celkově upraveno X krát".
Ve volně probíhající diskusi má tato poznámka své místo a nijak mi tam nevadí ba právě naopak shledávám jí užitečnou.
U publikace složené z několika odpovědí mi bohužel tato poznámka vadí a důvodů je hned několik:
1) Snažím se udržet co největší celistvost publikace a u článků vypínám i zobrazení podpisu.
2) Takováto publikace působí dojmem že autor je blb pokud nezvládne vložit text na první pokus, když 20* upravuje to co již jednou napsal.
Dotazy:
1) Lze poznámky "Upravil XY dne ... celkově upraveno X krát" z publikace dodatečně odstranit?
2) Kdo může odstranění provést? Respektive na koho se mám po dopsání článku obrátit? Nebo mám svoji žádost směrovat sem do "připomínek k fóru" kde si ji jeden ze zodpovědných přebere a požadovanou úpravu provede?
Odstranění poznámky "Upravil XY x krát" Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odstranění poznámky "Upravil XY x krát"
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Odstranění poznámky "Upravil XY x krát"
No, nevím, jestli je to na škodu .. ono se to třeba hodí, když tam něco přidáš po nějaké době, tak čtenáři poznají, že je tam něco nového, co stojí za znovupřečtění.. Třeba když sem udělal FAQ pro Linux, tak sem tam i potom něco přidával a přidávat budu, protože pořád se objevuje něco, co by tam mělo patřit, tak to tam dopíšu..
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
podle mě to taky není na škodu.alepoň se uvidí, že se o to staráš, upravuješ, zdokonaluješ to neustále. se podívej na moje Antiviry ve FAQ kolikrát jsou upraveny
PS: aha, tak v těch antivirech to zmizelo
bylo tam min. 40x opravováno
PS: aha, tak v těch antivirech to zmizelo

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano pánové po čase to není rozhodně na škodu a máte pravdu že je vidět že text někdo oprašuje. Zřejmě sem to ale chybně podal. Šlo mi o jednorázovou úpravu ihned po dopsání článku tedy po prvním oficiálním zveřejnění kdy odstraníte nápis ve výstavbě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Odstranění poznámky "Upravil XY x krát" Vyřešeno
Ahoj Honzo,
myslím si, že v prostředí fóra vynulování nedokážeme zařídit - nikdo to zatím nepožadoval a tak si nejsem jist - prověřím. Jinak uvnitř databáze by to neměl být žádný problém, dej mi prosím vědět přesnou info o tématu, u kterého chceš úpravu provést a kdy ji chceš provést
Díky, zdraví
myslím si, že v prostředí fóra vynulování nedokážeme zařídit - nikdo to zatím nepožadoval a tak si nejsem jist - prověřím. Jinak uvnitř databáze by to neměl být žádný problém, dej mi prosím vědět přesnou info o tématu, u kterého chceš úpravu provést a kdy ji chceš provést

Díky, zdraví
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”