Koupit nový router ?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

opMysty
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Koupit nový router ?

Příspěvekod opMysty » 09 úno 2015 16:57

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli se vyplatí koupit nový router. Jestli se zlepší ping a zrychlí se internet. Router mám comtrend vr 3026e. Otázka konkrétně zní jestli se vyplatí koupit nový router jestli by se zlepšil ping a download. Předem děkuji za vaše názory.

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Koupit nový router ?

Příspěvekod x-rated » 10 úno 2015 02:47

tenhle wifi modem podporuje vdsl, takže neni kam upgradovat, jedině změnit poskytovatele :D nic víc než 40/2 nebo 20/2 z něj aktuálně nevytřískáš... pokud máš snad (chudáčku malej) adsl, tak se zkus zeptat na dostupnost vdsl a taky zmapuj konkurenční nabídky 8)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

qcp
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Koupit nový router ?

Příspěvekod qcp » 10 úno 2015 04:01

Nahrej do comtrenda posledni firmware, ktery posunul prah snr, zvysilo mi to o cca 6 mbit synchro na downloadu (s uploadem nehne nic, tam to skrti na 2300 kbit) ... Jsem docela cumel, resp. bych to necekal.

Jasne, s drazsim modemem a spoustou know how a spravnym driverem dsl jsem vykouzlil jeste lepsi parametry, ale to neni nic pro tebe, tenhle comtrend neni spatny, ty drivejsi huawei byly jiny shit

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”