Google, jak obnovit stahování? Vyřešeno
Google, jak obnovit stahování?
Ahoj, zrovna jsem něco stahoval na googlu (nebudu říkat co) no a na chvilku se mi přerušil internet a potom zapnul, ale nevím jak to mám obnovit? teda jestli to vůbec jde? zbývalo mi ani né 4h, a teď to stahuju ÚPLNĚ ODZNOVA, a twl 9 hodin se to bude stahovat....nevíte jak to obnovit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google, jak obnovit stahování?
Pokud používáš jen prohlížeč, tak to nepůjde. Chce to nějaký program, který to umí (Download Manager).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Google, jak obnovit stahování?
Tak nemáš stahovat celý Internet najednou, hamoune
Takže to především musíš stahovat programem který umí přerušené stahování navázat, jak píše Pic výše, ale také je nutné, aby tuhle možnost podporoval i server odkud to stahuješ. Což u některých je možné až po registraci a přihlášení, a třeba také pouze jejich vlastním stahovačem, který si musíš nainstalovat. Že je to dobrý způsob jak si zavirovat počítač snad nemusím zdůrazňovat!

Takže to především musíš stahovat programem který umí přerušené stahování navázat, jak píše Pic výše, ale také je nutné, aby tuhle možnost podporoval i server odkud to stahuješ. Což u některých je možné až po registraci a přihlášení, a třeba také pouze jejich vlastním stahovačem, který si musíš nainstalovat. Že je to dobrý způsob jak si zavirovat počítač snad nemusím zdůrazňovat!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Re: Google, jak obnovit stahování? Vyřešeno
Neříkej mi hamoune
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4043
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1909
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
-
Google pixel 9 pro xl 16gb RAM a 256GB Rom
od p3v4x » 04 pro 2024 23:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2655
-