Ráno v 7:00 mám upload výborný, asi kolem 3 MB/s.
Když přijdu ze školy domů (15:00) upload jede už jen 0,1 MB/s někdy i 0,0 MB/s
Zkoušim to každý den měřit, ale furt je to takhle stejný. Ráno jde pak už ne :(
Nevíte čím to může být ? Někdo mi řikal, že je to přetížením, ale podle mě je to nesmysl, protože v dubnu mi upload ještě normálně fungoval. Fakt je ten upload pro mě důležitý a už nevím co s tím.
Poskytovatel se nijak nevyjádřil. Jen řekl, že se to pokusí opravit :)
Záhadný pokles uploadu Vyřešeno
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Záhadný pokles uploadu
Zatlačit do poskytovatele a můžeš se přijít ukázat i do sekce HiJackThis, jestli tam nemáš nějakou havěť 

Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Poskytovatel mi řekl, že prý je to chyba antény. Tak to je dobrý teda 

Chyba anteny ktera se projevuje jenom odpoledne?
Casove to odpovida spis tomu pretizeni site, kdy garazova firmicka proda wifi celemu okoli a samozrejmne chce usetrit, tak nenakoupi dostatecnou konektivitu do netu - tudiz kdyz to vsichni zapnou tak to jde do kytek. Nezapomen, ze vyssi upload normalni uzivatel nepotrebuje - takze obvykle staci vyrazne nizsi rychlost proti downloadu - obvykle je to treba 1:50 nebo 1:100. Pak staci par lidi kteri uploaduji soubory a sejmou celou sit, on staci i jeden clovek stahujici torrenty.
Muzes to overit tak, ze skusis rychlost proti serveru poskytovatele (to by melo byt rychle) a pak dal do netu (bude to vaznout na poslednim zarizeni poskytovatele).
Casove to odpovida spis tomu pretizeni site, kdy garazova firmicka proda wifi celemu okoli a samozrejmne chce usetrit, tak nenakoupi dostatecnou konektivitu do netu - tudiz kdyz to vsichni zapnou tak to jde do kytek. Nezapomen, ze vyssi upload normalni uzivatel nepotrebuje - takze obvykle staci vyrazne nizsi rychlost proti downloadu - obvykle je to treba 1:50 nebo 1:100. Pak staci par lidi kteri uploaduji soubory a sejmou celou sit, on staci i jeden clovek stahujici torrenty.
Muzes to overit tak, ze skusis rychlost proti serveru poskytovatele (to by melo byt rychle) a pak dal do netu (bude to vaznout na poslednim zarizeni poskytovatele).
Jak to mám zkusit ?
Ale mě to odpoledne ukazuje třeba 1 MB/s a za 5 minut už zas 0,0 MB/s a takhle to furt kolísá.
Ráno to je stabilní docela no.
Tak teď když změřim rychlost internetu tak upload mi to ani nezměří :(
Nenahraju ani jednu fotku. Celý den mi to pořád ukazuje 0,00 MB/s :(
Už fakt nevím co s tím.
Nenahraju ani jednu fotku. Celý den mi to pořád ukazuje 0,00 MB/s :(
Už fakt nevím co s tím.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud neni chyba u tebe a reklamace nezabírá, změna poskytovatele pomůže určitě 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ale to on očividně neví, zda je chyba u jeho antény
.
Btw. když byl u nás problém s anténou, přijeli od poskytovatele ji spravit... Takže bych taky zvážil výměnu.

Btw. když byl u nás problém s anténou, přijeli od poskytovatele ji spravit... Takže bych taky zvážil výměnu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Takže si nemám nechat opravit tu anténu teda jo ? 
No třeba to pomůže, protože tohle už je fakt hrůza

No třeba to pomůže, protože tohle už je fakt hrůza

Je to strašně naprd. Teď upload vůbec nejede, chtěl jsem nahrát video na YouTube, ale bez šance 
O půlnoci mi to jelo krásnejch 2,5 MB/s. Já fakt nevim co s tím je a asi se z toho zbláznim

O půlnoci mi to jelo krásnejch 2,5 MB/s. Já fakt nevim co s tím je a asi se z toho zbláznim

Vždyť víš co s tím, řekni providerovy ať to opraví a pokud neopraví tak providera změň.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 4000
-
od rara01
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 21:09