Stagnace downloadu
Stagnace downloadu
Zdravím, mám problém s downloadem. Můj internet valí 8Mbit download a 1,5Mbit upload. Ovšem když dám stahovat soubor odkudkoliv z internetu (uschovna.cz, steam, torrent...) stahuje mi krásný 1MiB, ale po chvíli začne klesat, a pomalu se doplazí download až k cca 100kiB, internet se neskutečně zpomalí a stahuje ukrutně pomalu, nevíte někdo, co na to má vliv ?
Děkuji za odpovědi.

Re: Stagnace downloadu
pořiď si lepší net 

NTB: Intel Core i5-2450M (2,5GHz) | 2×4 GB (1333MHz) | AMD HD6490M (1024 MB) | Crucial BX100 (250 GB) & Toshiba (640 GB) | 13,3" (1366×768px) | Windows 7 Home Premium (x64)
Omezeni rychlosti poskytovatelem internetu je obvykla pricina.
Obvykle se takhle chova lacina wifina, kterou provozuje Franta co bydli vedle hospody, ktery si koupi neco jako ADSL pripojeni a pak to distribuuje po cele vesnici, takze prvni clovek co zacne neco stahovat vyuzije cele pasmo.
Obvykle se takhle chova lacina wifina, kterou provozuje Franta co bydli vedle hospody, ktery si koupi neco jako ADSL pripojeni a pak to distribuuje po cele vesnici, takze prvni clovek co zacne neco stahovat vyuzije cele pasmo.
S nejvyšší pravděpodobností si takhle provider chrání síť proti přetížení (aby dostačovala konektivita). Taky se tak zabrání přetěžování sítě stahovači. Většinou jde o nějaký burst, případně pro omezení poskytovatel používá nesprávně termín agregace nebo ve smlouvě bude zmínka o omezení při stahování / minimální rychlosti připojení.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”