Nedávno se mi dostal vir do PC a to v podobě samovolného naskakování reklamních stránek. Tehdy jsem používal prohlížeč Firefox Mozzila. Po poradě s administrátory z fóra Viry.cz jsem po předkládání logů a a používání anti malwarových programů tento problém částečně odstranil.
Info o topicu s viry zde : http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=147823
Nyní používám Google chrome, ale mám další problém v podobě nenačítání některých stránek. To samé se děje i v jiných prohlížečích.
Např. se chci přihlást na Aliexpresu, ale bohužel se stránka pro přihlášení nenačte (domovská stránka Aliexpresu se načte). Nebo se chci podívat na číslo parcely v Katastru, ale také se dostanu jen na domovskou stránku CZUK a pak už se nedostanu dále. Nahrávám fota na server TINYCPIC a tam se nedostanu ani na domovskou stránku a obrázky nahrané z tohoto serveru na Aukro, do popisu aukce, se mi vůbec nezobrazují (prázdné rámečky).
Mám doplněk v Google chrome ADBLOCK a ten jsem zkusil odinstalovat, ale také bez úspěchu.
Komukoliv budu vděčen za vyřešení tohoto problému.

Dodatečně přidáno po 14 minutách 22 vteřinách:
Asi jsem se už přiblížil vyřešení problému.
Na ty zmiňované stránky se dostanu přes internet v mobilu (vypnu v nastavení mobilu připojení k wifi) , ale při používání domácí wifi pzmiňovaný problém trvá.
Prosím o radu co tedy dále.
Komukoliv budu moc vděčen.

Dodatečně přidáno po 37 minutách 19 vteřinách:
Zkoušel jsem vypnout bránu firewall i antivir, ale problém stále trvá.

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 17 minutách 53 vteřinách:
Nikdo neporadí?