Dobrý den. prosím o radu: V ovládacích panelech Quick Time nejde dát nastavení Streaming, takže nejde ani přehrávat stream třeba z apple stránek v Mozile, IE ani Googlu !!! Pokud kliknu na nastavení Streamingu, píše to že došlo k výjimce u Quicktime a nejde spustit C:/Program
Files/Quicktime/QTSystem/Quicktime.cpl a C:/Windows/system32/shell32.dll,Control_RunDLL!!! Mozila spadne, google napíše chyba plug-in. Mám aktualizované XP a Quick je 7.6.5. Dík za radu
QuickTime nelze v ovlád. panelech nastavit na Streaming.*
QuickTime nelze v ovlád. panelech nastavit na Streaming.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 09 led 2010 03:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra). Nadpis „Problém s QuickTime playerem“ příliš nevystihoval podstatu dotazu – což takhle namísto zbytečného slova „problém“ ten problém příště stručně popsat?
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra). Nadpis „Problém s QuickTime playerem“ příliš nevystihoval podstatu dotazu – což takhle namísto zbytečného slova „problém“ ten problém příště stručně popsat?
Re: QuickTime nelze v ovlád. panelech nastavit na Streaming.
Měl jsem stejný problém, když jsem tento týden provedl čistou reinstalaci svého PC na XP SP3, poslední záplaty Windows a poslední verzi QuickTime. Protože používám grafickou kartu NVIDIA 8500 GT, měl jsem podezření, že její ovladač je příčinou problému (na základě některých informací z jiných fór). Nakonec jsem zjistil toto: poslední verze QuickTime, která funguje na mé konfiguraci, je 7.62.14.0. Od verze 7.64.17.73 až po nejnovější (7.69.80.9) se již vyskytuje uvedená chyba a současně nefungují pluginy do IE a Firefoxu. Pokud zjistím víc, budu tento příspěvek aktualizovat.
POZOR: Starší verze Quicktime mají nezanedbatelná bezpečnostní rizika kvůli chybám v kódu. Pokud tedy budete používat verzi 7.62.14.0, dělejte to s vědomím, že některé webové stránky mohou potenciálně těchto chyb zneužít!!!
Starší verze QuickTime jsou k dispozici např. na http://www.oldapps.com/quicktime_player.php.
POZOR: Starší verze Quicktime mají nezanedbatelná bezpečnostní rizika kvůli chybám v kódu. Pokud tedy budete používat verzi 7.62.14.0, dělejte to s vědomím, že některé webové stránky mohou potenciálně těchto chyb zneužít!!!
Starší verze QuickTime jsou k dispozici např. na http://www.oldapps.com/quicktime_player.php.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6682
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 09:58
-
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4078
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
Jak nastavit android tablet, aby fungoval jako router
od xCloudGirl » 20 čer 2024 08:53 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 3863
-
od xCloudGirl
20 čer 2024 10:32
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11597
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
-
- 4
- 3235
-
od sasshrek