Z ničoho nič sa mi stalo toto. (Nič som neinštaloval)
Mám problém s Adobe Flash Playerom. Niektoré nastavenia a všetky skóre sa vždy po vypnutí Internet Exploreru vymažú.
Vymaže sa vždy celý obsah adresára, vrátane adresárov:
E:\Documents and Settings\SuchSoft\Data aplikací\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\
a niektoré súbory z:
E:\Documents and Settings\SuchSoft\Data aplikací\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\
Používam Flash Player 10.3.181.23 - najnovší.
Nainštaloval som si qôli tomu aj Firefox Mozillu a tam to robí tiež. Takže problém je určite v Adobe Flash Playeri.
Som to sledoval. Zapnem hru, uhrám nejaké skóre. Súbor s príponou sol tam je. Pokým nezavriem IE, súbor tam stále je, ale akonáhle ho zavriem, vymaže sa všetko.
Odinštaloval som Flash Player, ručne vymazal z registrov položky obsahujúce reťazec FlashPlayer, nainštaloval nanovo a nič, nepomohlo.
Skúšal som "Nastavení" aj "Globálne nastavení", tiež nič. Skúšal som tam nastaviť veľkosť úložného priestoru na maximum, ale to nezaberá.
Mám Windows XP cz Service Pack 2, IE 8, najnovšiu Mozillu Firefox.
V čom môže byť problém? Stretli ste sa už niekto s takýmto niečim?
Ďakujem.
Sklerotický Adobe Flash Player
Re: Sklerotický Adobe Flash Player
Možná nájdeš odpověď přímo na stránkách Flash Player Help And Support (v angličtině), nebo zde (v češtině) apod. Na netu je těch informací spoustu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Taky to může dělat SP2, už je dávno SP3, tu nainstaluješ pomocí aktualizací Windows.
SP3 určite nechcem inštalovať, lebo mi to dodrbe vyhladávanie súborov na disku, to čo sa objaví po nainštalovaní SP3 je nepoužiteľné!!!
Vo Flash Playeri mám všetko nastavené tak, ako má byť.
Na internete som nenašiel riešenie problému.
Zistil som, že ak mám spustené IE aj Mozillu súčasne a jeden z nich vypnem, nič sa nedeje, ale ak vypnem aj druhý, až vtedy sa to vymaže.
To nechápem, čo to môže spôsobovať, žeby nejaký skript?
Dík za radu.
Vo Flash Playeri mám všetko nastavené tak, ako má byť.
Na internete som nenašiel riešenie problému.
Zistil som, že ak mám spustené IE aj Mozillu súčasne a jeden z nich vypnem, nič sa nedeje, ale ak vypnem aj druhý, až vtedy sa to vymaže.
To nechápem, čo to môže spôsobovať, žeby nejaký skript?
Dík za radu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš někde nastaveno vymazání historie po ukončení prohlížeče? Třeba anonymní prohlížení u Firefoxu? (nevím jestli to může způsobovat nezkoušel jsem to)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ďakujem, to mám nastavené dobre, aj v IE aj vo Firefoxe.
Skúsil som ešte odinštalovať IE a Firefox a nainštalovať nanovo. Ani to nepomohlo.
Som v koncoch.
Už mi zostáva jedine reinštall.
Skúsil som ešte odinštalovať IE a Firefox a nainštalovať nanovo. Ani to nepomohlo.
Som v koncoch.
Už mi zostáva jedine reinštall.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2821
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5607
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-
-
- 4
- 3781
-
od Dolpi