Thunderbird
Thunderbird
prosim o pomoc pouzivam pro postu Mozillu thunderbird a nyni se mi vyskytl problem ze pri otevreni chce po mne zadat heslo pro muj ucet bez toho mi nejdou prijimat zpravy (nikdy jsem nemusel heslo zadavat a najednou ho chce?? da se s tim neco delat kdyz heslo nevim? dik vsem
Thunderbird nemá s Firefoxem nic společného.
Outlook nechme stranou.
Když jsi odinstalovat Thunderbird, tak možná zanechal v počítači svůj profil, ale parametry pro připojení k emailové schránce byly smazány. Takže je třeba je nastavit znovu. Co třeba je opsat z toho "protokolu poskytovatele"? Přes webové rozhraní se do schránky dostaneš?

Outlook nechme stranou.

Když jsi odinstalovat Thunderbird, tak možná zanechal v počítači svůj profil, ale parametry pro připojení k emailové schránce byly smazány. Takže je třeba je nastavit znovu. Co třeba je opsat z toho "protokolu poskytovatele"? Přes webové rozhraní se do schránky dostaneš?
mam ji u sveho poskytovatele je to kabelova televize a adresa je: jmeno@ktct.cz
Řekl bych že při odinstalaci Thunderbirdu bylo ponecháno na disku nastavení v Documents and Setings\tvůj profil\Data aplikací\Thunderbird
Nová instalace převzala toto nastavení, ale zřejmě je něco jinak nebo došlo k chybě. Jestli nemáš v Thunderbirdu uložené maily, které nejsou zálohované někde jinde (Outlook, server), tak ho znova odinstaluj a smaž všechny jeho pozůstatky v Program Files i ve výše zmíněné složce.
Nová instalace převzala toto nastavení, ale zřejmě je něco jinak nebo došlo k chybě. Jestli nemáš v Thunderbirdu uložené maily, které nejsou zálohované někde jinde (Outlook, server), tak ho znova odinstaluj a smaž všechny jeho pozůstatky v Program Files i ve výše zmíněné složce.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”