Ahoj mám podobný problém. Z ničeho nic mi přestaly fungovat všechny prohlížeče krom Exploreru. Kdykoli zapni například Chrome a zadám adresu prohlížeč mi napíše toto:
Tato webová stránka není dostupná.
Pokus o připojení prohlížeče Google Chrome k serveru g.ladypopular.cz byl zamítnut. Webové stránky možná nejsou v provozu nebo není správně nakonfigurována síť.
Zde je pár návrhů:
Znovu načíst tuto stránku později.
Zkontrolujte připojení k internetu. Restartujte všechny směrovače, modemy či jiná síťová zařízení, která používáte.
Povolte prohlížeč Google Chrome v nastavení brány firewall nebo antivirového softwaru. Pokud již povolen je, smažte jej ze seznamu a přidejte znovu.
Pokud používáte server proxy, zkontrolujte jeho nastavení nebo se obraťte na správce sítě a ověřte, zda server proxy funguje. Pokud se domníváte, že by server proxy neměl být používán, upravte příslušná nastavení: Přejděte do nabídky Nástroje > Nastavení > Zobrazit rozšířená nastavení... > Změna nastavení proxy... > Nastavení místní sítě (LAN) a zrušte zaškrtnutí políčka „Použít pro síť LAN server proxy“.
Chyba 102(net::ERR_CONNECTION_REFUSED): Server odmítl připojení.
Vše co mi zde radí jsem zkusila ale nic nepomohlo, s počítačema podobnými technikami si moc nerozumím a nevyznám se v nich proto prosím o nějakou pro mne srozumitelnou radu. Moc děkuji
Přečti si laskavě pravidla tohoto fóra a příště si založ vlastní téma. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Prohližeč nenacte žádnou stránku.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prohližeč nenacte žádnou stránku.
Pokud jsi neměnil před touto chybou nastavení sítě, může tento problém způsobovat nějaký vetřelec. Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Návod najdeš v uvedené sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2710
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4415
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 5487