Zdravím
Vyskytl jsem mi problem a nevím jak se to stalo
Všechny prohlížeče mi napadla tato věc :
http://www.fastimages.eu/?v=123123.png
a v mozzle si naistalovala toolbar který sem teda odinstaloval ,ale zůstal tam .
Prosím o radu jak se toho zbavit
Prohlížeč > odstranění chyby Vyřešeno
Re: Prohlížeč > odstranění chyby
To Ti tam zanesl nějaký prográmek, který jsi nedávno instaloval a ani sis nevšiml, že se Tě v průběhu instalace ptá, zda má tento doplněk nainstalovat. Někdy se ani instalovaný program neptá a nějakou havěť Ti tam nahrne.
Ten toolbar v Mozille jsi nejspíš neodinstaloval, ale jen zakázal a on se "ubránil".
Zkus přes Ovládací panely nebo raději nějakým sofistikovanějším odinstalátorem (já používám ZSoft Uninstaller) odinstalovat program Searchya! nebo Ya! nebo něco takového a vše co s tím může souviset.
Ten toolbar v Mozille jsi nejspíš neodinstaloval, ale jen zakázal a on se "ubránil".
Zkus přes Ovládací panely nebo raději nějakým sofistikovanějším odinstalátorem (já používám ZSoft Uninstaller) odinstalovat program Searchya! nebo Ya! nebo něco takového a vše co s tím může souviset.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4448
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
-
Facebook - video selfie - prohlížeč - fotoaparát
od mikujaro » 14 črc 2025 19:47 » v Internet a internetové prohlížeče - 0
- 5693
-
od mikujaro
14 črc 2025 19:47
-
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3277
-
od Daminekkkk
23 čer 2025 18:22
-
-
- 2
- 6485
-
od HelFix