Firefox
Firefox
Zdárek, mám menší problémek s mozilou firefox a nevim ak to spravit. místo aby jsem měl vokno přes celou obrazovku, tak mám ve spodní pětině světle hnědý pruh a pak teprve řádek odkud se přenáší data(nikdy ne hotovo). Druhý problém je že kolečko načítání (pravý roh nahoře) se stále otáčí a zelené kostičky (v pravo dole) ne a ne hasnout, že je vše načteno. Zkoušel jsem několik odinstalací a nové instalace a pořád stejný. IE běží v pohodě, ale už ho nerad používám.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Možná by se hodil kdyby si sem dal obrázek jak to vypadá.
Co se týká toho pruhu, bude to pravděpodobně problém s nějakým nekompatibilním rozšířením. Zkus si případně spustit Firefox v "nouzovém režimu" a uvidíš jestli problém s pruhem bude přetrvávat. Pokud ne tak bude problém v některém rozšíření.
Jinak spustění Fx v nouzovém režimu najdeš pod: Start... -> Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
Nebo: Start -> Spustit ... otevře se ti okna kam vlož celý tento text označený tučně
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
(tedy pokud máš Fx nainstalovaný pod tímto umístěním)
Co se týká toho pruhu, bude to pravděpodobně problém s nějakým nekompatibilním rozšířením. Zkus si případně spustit Firefox v "nouzovém režimu" a uvidíš jestli problém s pruhem bude přetrvávat. Pokud ne tak bude problém v některém rozšíření.
Jinak spustění Fx v nouzovém režimu najdeš pod: Start... -> Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)
Nebo: Start -> Spustit ... otevře se ti okna kam vlož celý tento text označený tučně
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
(tedy pokud máš Fx nainstalovaný pod tímto umístěním)
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Neinstaloval jsi před tím než se ti ten problém objevil nějaký program?
Ještě můžeš zkusit udělat nový uživatelský profil, jestli to bude blbnout i v něm: Jak si vytvořit nový uživatelský profil
pokud by to nepomohlo tak bych ti doporučil se poptat přímo na fóru: CZilla fórum
Ještě můžeš zkusit udělat nový uživatelský profil, jestli to bude blbnout i v něm: Jak si vytvořit nový uživatelský profil
pokud by to nepomohlo tak bych ti doporučil se poptat přímo na fóru: CZilla fórum
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Obrázky, které jsi poslal, jsou více než strašné
. Patrně jsi je dělal telefonem. Pokud ano, tak díky, potvrdil jsi mi tím, co tvrdím jinde. A sice, že skutečný foťák je vždy lepší, než ten v mobilu. Ale k věci. Když budeš chtít příště poslat obrázek, kterak to vypadá na monitoru, pak si připrav co chceš ukázat a stiskni na klávesnici klávesu [PrintScreen], někdy [PrtSc]. Pak si otevři nějaký grafický program, stačí i wokňácké Malování, v něm potom klikneš na roletku Úpravy a v ní vložit. Obrázek můžeš dle potřeby oříznout, či jinak upravit. Pak již jen uložit a odeslat na PC-Help způsobem, který již znáš. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”