Firefox

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

frenkie
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Firefox

Příspěvekod frenkie » 13 srp 2007 23:14

Zdárek, mám menší problémek s mozilou firefox a nevim ak to spravit. místo aby jsem měl vokno přes celou obrazovku, tak mám ve spodní pětině světle hnědý pruh a pak teprve řádek odkud se přenáší data(nikdy ne hotovo). Druhý problém je že kolečko načítání (pravý roh nahoře) se stále otáčí a zelené kostičky (v pravo dole) ne a ne hasnout, že je vše načteno. Zkoušel jsem několik odinstalací a nové instalace a pořád stejný. IE běží v pohodě, ale už ho nerad používám.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 13 srp 2007 23:22

Možná by se hodil kdyby si sem dal obrázek jak to vypadá.

Co se týká toho pruhu, bude to pravděpodobně problém s nějakým nekompatibilním rozšířením. Zkus si případně spustit Firefox v "nouzovém režimu" a uvidíš jestli problém s pruhem bude přetrvávat. Pokud ne tak bude problém v některém rozšíření.

Jinak spustění Fx v nouzovém režimu najdeš pod: Start... -> Programy -> Mozilla Firefox -> Mozilla Firefox (Nouzový režim)

Nebo: Start -> Spustit ... otevře se ti okna kam vlož celý tento text označený tučně
"c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
(tedy pokud máš Fx nainstalovaný pod tímto umístěním)

frenkie
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod frenkie » 13 srp 2007 23:59

Problém přetrvává i v nouzovém režimu. Ne a ne dočíst stránku do konce.
Přílohy
Nový obrázek.JPG
obr.JPG

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 14 srp 2007 00:15

Neinstaloval jsi před tím než se ti ten problém objevil nějaký program?

Ještě můžeš zkusit udělat nový uživatelský profil, jestli to bude blbnout i v něm: Jak si vytvořit nový uživatelský profil

pokud by to nepomohlo tak bych ti doporučil se poptat přímo na fóru: CZilla fórum

frenkie
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod frenkie » 16 srp 2007 19:37

Tak po poradě s lidmi s czilla fora, bylo nutné úplně odinstalovat aplikaci včetně profilů a registrů a provést čistou instalaci. Jestliže se s tímto problémem někdo setká, ať si nezapomene zálohovat soubory s hesly, záložkami apod. Jinak díky. mám nový problém, ale přejdu do jiné sekce.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 srp 2007 06:44

Obrázky, které jsi poslal, jsou více než strašné :wink: . Patrně jsi je dělal telefonem. Pokud ano, tak díky, potvrdil jsi mi tím, co tvrdím jinde. A sice, že skutečný foťák je vždy lepší, než ten v mobilu. Ale k věci. Když budeš chtít příště poslat obrázek, kterak to vypadá na monitoru, pak si připrav co chceš ukázat a stiskni na klávesnici klávesu [PrintScreen], někdy [PrtSc]. Pak si otevři nějaký grafický program, stačí i wokňácké Malování, v něm potom klikneš na roletku Úpravy a v ní vložit. Obrázek můžeš dle potřeby oříznout, či jinak upravit. Pak již jen uložit a odeslat na PC-Help způsobem, který již znáš. :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

frenkie
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod frenkie » 17 srp 2007 09:24

Carlos: dík za radu, bylo to nejrychlejší řešení, nedařilo se mi zjistit jak ten obrázek z monitoru udělat. Jinak mám stejný názor na foťáky v telefonu. :wink:

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”