Nefunkční Google Chrome

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

hubajda
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nefunkční Google Chrome

Příspěvekod hubajda » 17 úno 2014 20:08

Dobrý den,

moooc prosím o pomoc, na stránkách Googlu se mi nepodařilo najít pomoc, mám následující problém:

Vždy jsem používal Google Chrome. Jednoho dne jsem spustil CCleaner, aby mi vyčistil počítač. Pustím opět Google Chrome a obvykle se musím pouze opět přihlásit, aby mi naskočily uložená data, ale toho dne se mi objevil rámeček, v nímž bylo napsáno: "Profil nelze správně otevřít. Některé funkce nemusí být dostupné. Zkontrolujte, zda profil existuje a zda máte oprávnění ke čtení a zápisu jeho obsahu". Toto se mi objeví pokaždé, když spustím Google Chrome. Přeinstaloval jsem to a nic. Na jejich stránkách jsem našel ať něco napíši do příkazového řádku, přejmenuji jeden soubor a bude to, ale ani to nepomohlo, dokonce ani když jsem si najel na C:/Program Files/Google/Chrome/... Tak jsem tam tu složku nenašel.

Doufám, že mi někdo dokáže pomoci, děkuji.
S pozdravem, Daniel.

Reklama
dagustino
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nefunkční Google Chrome

Příspěvekod dagustino » 17 úno 2014 22:19

zkus odstranit C:\Users\Name\AppData\Local\Google\Chrome ale smažou se záložky a uložená hesla atd...

hubajda
nováček
Stav:

Příspěvekod hubajda » 18 úno 2014 06:00

Nelze, nemám oprávnění na smazání soboru nějakého. To je samé jako přeinstalace a ta nefunguje :(

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 18 úno 2014 13:01

Na (ne)jednom PC to dela doplnek prohlizece od AVG.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 úno 2014 13:04

Pokud to opravdu způsobil CCleaner a udělal si si zálohu registrů /a to bys měl/ pak to lze vrátit a možná to zase bude fungovat.

hubajda
nováček
Stav:

Příspěvekod hubajda » 18 úno 2014 20:10

Byl jsem se zeptat v servise, zálohy registrů jsem dělal na začátku jeho používání, k ničemu mi to nebylo tak jsem přestal... Prý mi to tam opět nainstalují, děkuji za rady hoši :-)

Vlado22
nováček
Stav:

Příspěvekod Vlado22 » 28 črc 2014 13:30

Ja mám podobný problém. Google Crome sa po nainštalovaní otvorí iba raz, viac ráz nie. Píše, že sa nepodarilo riadne otvoriť môj profil. Ako sa to dá vyriešiť, aby som nemusel každý deň reštartovať počítač, čo jednorazovo pomôže? Tiež som použil CC cleaner na čistenie registrov.

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Črc 2014 13:30) ---

Ja mám podobný problém. Google Crome sa po nainštalovaní otvorí iba raz, viac ráz nie. Píše, že sa nepodarilo riadne otvoriť môj profil. Ako sa to dá vyriešiť, aby som nemusel každý deň reštartovať počítač, čo jednorazovo pomôže? Tiež som použil CC cleaner na čistenie registrov.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 28 črc 2014 13:34

I s podobným problémem si máš dle Pravidel fora založit vlastní téma!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”