Už jsem tak zoufalý,že jsem se registroval u Vás a chtěl bych se zeptat a poprosit Vás o případnou pomoc.
Jak nadpis napovídá,posledních pár měsíců (A ano,jistě si řikáte proč jsi na to nenahnal technika od providera? Zkoušel jsem to,internet mám od jedné, Budějovické firmy a po XX telefonátech se mi stále dostává odpovědi: "Ano dáme to technikům." jsem to prostě vzdal.) trpím na lagspiky ve hrách. PRAVIDELNE každých 4-5 minut,latence letí na 500ms tam se zastaví a stejně rychle padá na klasických 30 (Nejvíce je to znát u Blizzard her jako je Overwatch nebo Heroes of the storm,kde mám zaplé monitory na síť a HW) ale děje se to jistě i u jiných,ale v těch to není tolik cítit.
Je to hrozně otravný,jelikož v kompetitivních zápasech,když se to stane ve špatnou chvíli... Je po parádě. A prostě nemůžu mít nastavený cyklus budíku na pět minut,abych se vždycky někam na těhle pár vteřin uklidil.

Dneska mi nějaký týpek v HOTS říkal,že má stejnou kartu jako já (GTX1080) a pomohlo mu odinstalovat expirience od Invidie,což můj problém nevyřešilo.
Jste má poslední naděje. Prosím o pomoc nebo o přesměrování na SOLVED téma,pokud už tu bylo.
Děkuju mockrát.
Petr